Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»

Κλέβουν 120 εκατ. στην αντλία. Ερευνα για το χάος στην αγορά καυσίμων και την εκτεταμένη εικόνα ανομίας

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-1

  • Κλέβουν 120 εκατ. στην αντλία. Ερευνα για το χάος στην αγορά καυσίμων και την εκτεταμένη εικόνα ανομίας. Το κόστος της ανυπαρξίας ελέγχων για τους καταναλωτές – έως 300 εκατ. χάνει το κράτος.
  • Οι αποσκευές Ερντογάν και το «σχέδιο Β’». Τα μηνύματα που φτάνουν στην Αθήνα από την Αγκυρα ενόψει της επίσκεψης του Τούρκου προέδρου και η ετοιμότητα για ενδεχόμενο «επικοινωνιακής δολιοφθοράς».  Ποιο (και πόσο) το όφελος από το μορατόριουμ στο Αιγαίο.
Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-2
  • Ο αιώνας του Χένρι Κίσινγκερ. Η «αλεπού» του Ψυχρού Πολέμου και η Ελλάδα – Μια ειδική έκδοση 64 σελίδων της «Κ» με ιστορικό υλικό, φωτογραφίες και ντοκουμέντα.
  • Νέες φυλακές για 3.000 κρατουμένους ώστε να μπορέσει να εφαρμοστεί ο προωθούμενος νέος ποινικός κώδικας που προβλέπει πραγματική έκτιση ποινών. Αναμορφώνεται το σύστημα παροχής κοινωφελούς εργασίας.
Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-3
  • Ραντεβού το 2025 για τα Γλυπτά – αφιέρωμα της «Κ» μετά το θερμό επεισόδιο στο Λονδίνο. Ο δρόμος για συμφωνία με το Βρετανικό Μουσείο και οι άγνωστες πτυχές της μακράς ιστορίας για τον επαναπατρισμό τους. Γράφουν οι Κέβιν Φέδερστοουν, Μπρους Κλαρκ, Αγγελος Χανιώτης, Κων/νος Μπίτσιος. Παρέμβαση του Στίβεν Φράι μέσω της «Κ».
  • Η ώρα του «αθόρυβου» Αλέξη στην Αριστερά. Η νέα κοινοβουλευτική ομάδα των «11» με πρόεδρο Χαρίτση. Η διαδρομή και το προφίλ του νέου επικεφαλής και η αναμέτρηση στη Βουλή των δύο εκδοχών ΣΥΡΙΖΑ.
Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-4
  • Πλειστηριασμοί στο πόδι και φακελάκια με μετρητά. Ο αγώνας δρόμου μετά πολλών εμποδίων όσων ψάχνουν για σπίτι, τα εξωφρενικά ενοίκια και οι αλιείς θυμάτων μέσω Διαδικτύου.
  • Ολα του γάμου δύσκολα και αργά για την κυβέρνηση. Τα ομόφυλα ζευγάρια, η αναζήτηση κατάλληλης (πολιτικής) στιγμής ώστε να υλοποιήσει τη δέσμευσή της για την αλλαγή του οικογενειακού δικαίου και η καταγραφή των κοινωνικών αντιδράσεων.

  • Και πτυχίο πιλότου από την ΕΑΒ. Τα σχέδια εισόδου της αμυντικής βιομηχανίας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση με σχολές αεροναυπηγικής και μηχανικής.
  • Χρυσοχέρηδες ρομποτικοί αργαλειοί και παλάσκες από 3D εκτυπωτές. Οι νέες τεχνολογίες κόβουν, ράβουν, ντύνουν και στολίζουν. Η ελληνική χειροτεχνία προσλαμβάνει έξυπνες μηχανές.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT