Στον πρωτοχρονιάτικο Γαστρονόμο: Κάνουμε ρεβεγιόν χωρίς κόπο! Σήμερα με την «Καθημερινή»

Στον πρωτοχρονιάτικο Γαστρονόμο: Κάνουμε ρεβεγιόν χωρίς κόπο! Σήμερα με την «Καθημερινή»

Σε αυτό το τεύχος, ο Γαστρονόμος μάς δίνει ιδέες και συνταγές για το πιο εύκολο ρεβεγιόν της ζωής μας

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στον πρωτοχρονιάτικο Γαστρονόμο σάς δίνουμε συνταγές για το πιο εύκολο Ρεβεγιόν! Συνταγές γιορτινές, λαμπερές και πεντανόστιμες, που όμως θα ετοιμάσουμε πανεύκολα και χωρίς κόπο, γιατί το ρεβεγιόν είναι ευκαιρία για γιορτή και χαρά με τους αγαπημένους μας και όχι κόπος και κούραση στην κουζίνα!

Σερβίρουμε εύκολα ρετρό καναπεδάκια, αλλά με μοντέρνες πινελιές και ανοίγουμε τα γιορτινά κρασιά που θα συνοδεύσουν τα κεράσματα του ρεβεγιόν μας.

Φτιάχνουμε πανεύκολες αλμυρές τάρτες με έξυπνες ιδέες για απλές και νόστιμες βάσεις με τριμμένο παξιμάδι ή έτοιμη σφολιάτα και γέμιση από αφράτες κρέμες τυριών μέχρι καραμελωμένα κρεμμύδια και λαχταριστά μανιτάρια!

Συμμαχούμε με τον κρεοπώλη μας για να προετοιμάσει για εμάς σουβλάκια, καρέ, πανσέτες και ρολά από κάθε λογής κρεατικά – το μόνο που θα κάνουμε εμείς είναι να τα μαρινάρουμε σε διαφορετικές αρωματικές μαρινάδες και να τα ψήσουμε. Θα τα σερβίρουμε με λαχταριστά μελωμένα λαχανικά και ιδιαίτερες αλλά εύκολες γαρνιτούρες με πατάτες που θα ετοιμάζουμε όλο τον χειμώνα!

Και για την Πρωτοχρονιά, προτείνουμε τις πιο ιδιαίτερες βασιλόπιτες του 2024 που θα φτιάξουμε χωρίς μίξερ σε χρόνο-μηδέν, για να ευχηθούμε την Καλή Χρονιά στους καλεσμένους μας και για να απολαμβάνουμε στο πρώτο πρωινό της νέας χρονιάς.

Και βέβαια, όπως κάθε μήνα, 24 φανταστικές και πάντα απλούστατες ιδέες για το καθημερινό φαγητό όλου του μήνα, ανά είδος και ανά εβδομάδα.

Μαζί, το αναλυτικό ρεπορτάζ από τα 16α Βραβεία Ποιότητας

Στο τεύχος αυτό, όπως κάθε χρόνο, θα δημοσιευθεί το αναλυτικό ρεπορτάζ από τα φετινά 16α Βραβεία Ποιότητας του Γαστρονόμου, που πραγματοποιήθηκαν στην Αλεξανδρούπολη. Για την επιλογή των βραβευθέντων παραγωγών ταξιδέψαμε από τις Πρέσπες μέχρι την Κάσο και από τον Εβρο μέχρι την Κίναρο, ώστε να γνωρίσουμε από κοντά τους ανθρώπους που ζουν, δημιουργούν και παράγουν κοντά στα σύνορα της χώρας. 100 σελίδες με όλο το αφιέρωμα της συγκινητικής βραδιάς!
 
Ο «Γαστρονόμος» Ιανουαρίου κυκλοφορεί σήμερα, με την «Καθημερινή».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT