Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»

Καπνός, πετρέλαιο και αίμα. Η άκρη του νήματος στο οργανωμένο έγκλημα. Η ανατομία της μαφίας του Βορρά που προσπάθησε να εξοντώσει όλες τις κεφαλές της νύχτας

1' 54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-1

– Καπνός, πετρέλαιο και αίμα. Η άκρη του νήματος στο οργανωμένο έγκλημα. Η ανατομία της μαφίας του Βορρά που προσπάθησε να εξοντώσει όλες τις κεφαλές της νύχτας. Τα δίκτυα στο λαθρεμπόριο και οι εγκληματικές ενέργειες που φέρουν τα αποτυπώματά της.

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-2

– Πού κλείνουν και πού ανοίγουν δικαστήρια. Η «Κ» παρουσιάζει τον νέο χάρτη, τις αλλαγές με στόχο την ταχύτερη εκδίκαση υποθέσεων και τις πρώτες αντιδράσεις δικαστικών. Ποιες από τις προτάσεις της Παγκόσμιας Τράπεζας δεν υιοθετούνται. 

– Μετρώντας τον γάμο στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ν.Δ. Ο αντίκτυπος στις δημοσκοπήσεις για τις αλλαγές του οικογενειακού δικαίου και η τελική ευθεία του επίμαχου νομοσχεδίου.

– Οι πιέσεις των «σκληρών» της Ιεραρχίας και το δίλημμα του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου Β΄.

– Ζώντας με (και από) τον θάνατο. Οι μαρτυρίες εργαζομένων σε κοιμητήρια και γραφεία τελετών, οι οποίοι έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι με τις απώλειες των άλλων, το θρήνο συγγενών, την καθημερινή ρουτίνα στο σύνορο της ζωής. Και όταν σε ρωτούν τι δουλειά κάνεις; Κάποιοι επιστρατεύουν μαύρο χιούμορ. 

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-3

– Με τεστ δεξιοτήτων όλες οι προαγωγές στο Δημόσιο. Η υπουργός Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως μιλάει στην «Κ» για τη διαδικασία επιλογής προϊσταμένων, τον γραπτό διαγωνισμό, την αξιοκρατία και την-πρωτίστως- εξυπηρέτηση του πολίτη.

– Οι μύθοι για τα στοιχειωμένα κρατικά ακίνητα. Αγνωστος Χ πόσα είναι, πού βρίσκονται και εάν είναι αξιοποιήσιμα…

– Φωτίζοντας μισό αιώνα δημοκρατίας. Συνέδριο που διοργανώνει η «Κ» με συμμετοχή κορυφαίων πολιτικών και ακαδημαϊκών. Στο επίκεντρο η Μεταπολίτευση, ο ιστορικός απολογισμός και η εθνική μας αυτογνωσία.

– Το καλάθι της «Κ» με 15 βασικά είδη νοικοκυριού από σούπερ μάρκετ και η παρακολούθηση/ σύγκριση τιμών με άλλες χώρες της Ε.Ε.

– Η μαύρη αγορά στην αγορά της τέχνης, τα πλαστά έργα και η γριφώδης πιστοποίηση γνησιότητας.

– Το τοξικό σόου του Ντόναλντ Τραμπ και οι παραστάσεις στο πιστό κοινό του.

– Εξαρση των «κρουσμάτων» ανορεξίας και σε παιδιά που βρίσκονται στο κατώφλι της εφηβείας. Τι  συμβουλεύουν οι ειδικοί τους γονείς.

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-4

– Γεύμα με την «Κ»: Η δημοσιογράφος και συγγραφέας Κατερίνα Δασκαλάκη μιλάει για τον μεγάλο  Ελληνα διανοητή Κώστα Αξελό.

– Οταν ο κροίσος Κεφαλονίτης εφοπλιστής και έμπορος Παναγής Βαλλιάνος τα έβαλε στο Λονδίνο με την Τράπεζα της Αγγλίας.

– «Κάνω κωμωδίες που είναι σοβαρές ταινίες». Ο Ελληνοαμερικανός σκηνοθέτης Αλεξάντερ Πέιν μιλάει εφ΄όλης της ύλης στην «Κ» και δεσμεύεται ότι (κάποια μέρα) θα γυρίσει ταινία στη χώρα μας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή