Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»

Πώς θα ανοίξουν τα κλειστά ακίνητα. Η «Κ» παρουσιάζει το σχέδιο για να αυξηθεί η προσφορά στέγης και να υποχωρήσουν τα ενοίκια. Κίνητρα και πολεοδομικές διευκολύνσεις για να επιστρέψουν στην αγορά 650.000 κατοικίες

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-1

Πώς θα ανοίξουν τα κλειστά ακίνητα. Η «Κ» παρουσιάζει το σχέδιο για να αυξηθεί η προσφορά στέγης και να υποχωρήσουν τα ενοίκια. Κίνητρα και πολεοδομικές διευκολύνσεις για να επιστρέψουν στην αγορά 650.000 κατοικίες.

Αλήθειες και μύθοι για το πακέτο των εξοπλισμών. Απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα για το κόστος, τα χρονοδιαγράμματα και τη λειτουργικότητα των συστημάτων. Τα F-35 και τα άλλα όπλα που προέρχονται από το απόθεμα των ΗΠΑ.

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-2

Τα σχέδια ασφαλείας των ΑΕΙ που έμειναν στα χαρτιά. Τέσσερα μεγάλα ΑΕΙ από συνολικά 25- έχουν καταρτίσει σχέδια που έχουν εγκριθεί  αλλά παραμένουν ανεφάρμοστα. «Αυτοψία» σε συνέλευση της Νομικής: «Συνάδελφοι να ψηφίσουμε για κατάληψη και Παλαιστίνη».

Οι αγρότες που πωλούν βιολογικό βαμβάκι στον οίκο Chanel. Οι δύο κόσμοι των τρακτέρ, τα μπλόκα, η ταυτότητα και τα αιτήματα των παραγωγών και το δίλημμα της Κάρλας για τα χωράφια που ίσως ξαναγίνουν λίμνη…

Ερευνα για την παρένθετη μητρότητα: «Κυοφόρος» για 25.000 ευρώ. Οι γυναίκες που φέρνουν στον κόσμο το μωρό μιας άλλης και τα διλήμματά τους σε μια όχι πάντα διαφανή αγορά. Η «Κ» κατέγραψε μαρτυρίες και εμπειρίες.

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-3

Τα χαμένα στοιχήματα του Υπερταμείου. Σε δεινή κατάσταση παραμένουν πολλές εταιρείες του Δημοσίου-πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα τα ΕΛΤΑ- εννέα χρόνια μετά τη φιλόδοξη εξαγγελία  αξιοποίησής τους.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου αφηγείται στην «Κ» το σχέδιο μετατροπής του γραφείου του Γιώργου Σεφέρη στο Λονδίνο, όταν ο ποιητής μας υπηρετούσε εκεί  ως πρέσβης, σε εκθεσιακό χώρο. 

Σχέδιο Μπάιντεν για απόδραση από τη Μέση Ανατολή. Η δύσκολη εξίσωση της-έμμεσης-τιμωρίας του Ιράν, τα χτυπήματα-απαντήσεις, και η ταυτόχρονη επιβολή σχεδίου ειρήνης για τη Γάζα.

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-4

ΦΑΚΕΛΟΣ: Ο γάμος και η ισότητα. Αρθρο του Γεράσιμου Μοσχονά για τον πρωτοποριακό  «σεξουαλικό μπολσεβικισμό» και την  επαναποινικοποίηση της ομοφυλοφιλίας από τον Στάλιν.

Ενα ντοκιμαντέρ που σοκάρει. Πωλείται «ανάσταση νεκρών» μέσω τεχνητής νοημοσύνης. Οι «συναντήσεις» σε ψηφιακές αναπαραστάσεις με αγαπημένα πρόσωπα που έχουν φύγει από τη ζωή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή