Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»

Ολα τα οικόπεδα σε έναν ψηφιακό χάρτη. Διαδικτυακή εφαρμογή με τα δεδομένα του Κτηματολογίου και online πρόσβαση στα στοιχεία

1' 41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-1

– Ολα τα οικόπεδα σε έναν ψηφιακό χάρτη. Διαδικτυακή εφαρμογή με τα δεδομένα του Κτηματολογίου και online πρόσβαση στα στοιχεία. Οι ιδιοκτήτες θα μπορούν να βλέπουν και να διορθώνουν τα στοιχεία του ακινήτου τους.

– Δωρεάν 50.000 απογευματινά χειρουργεία στα νοσοκομεία για όσους έχουν συμπληρώσει μεγάλο χρονικό διάστημα σε λίστα αναμονής. Το σχέδιο για να αποσυμφορηθεί το ΕΣΥ.

– Η δημοκρατία μετά το τέλος της αλήθειας. Πώς η τεχνητή νοημοσύνη αλλάζει (και) την πολιτική με υπερόπλα παραπληροφόρησης στην εποχή των Deepfakes. Τα υπό μελέτη «αντίμετρα» κατά προπαγανδιστικών προϊόντων που στοχεύουν την Ελλάδα στο Διαδίκτυο – Οταν το «πλαστό πορνό» έφθασε στο Γυμνάσιο της Ναυπάκτου…

– Οι επενδύσεις αυξάνονται σταθερά τα τελευταία χρόνια ωστόσο οι ξένοι αγοράζουν κυρίως ακίνητα και κόκκινα δάνεια στην Ελλάδα.

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-2

– Αυξάνονται παγκοσμίως τα κρούσματα καρκίνου. Το «γιατί» εξηγούν στην «Κ» πέντε κορυφαίοι Ελληνες επιστήμονες. Η διάγνωση για τον βασιλιά Κάρολο Γ΄ που προκάλεσε σοκ στην Βρετανία και τι ορίζει ο νόμος σε περίπτωση που δεν θα μπορεί, προσωρινώς, να αντεπεξέλθει πλήρως στις θεσμικές του υποχρεώσεις.

– Τα πέντε μεγάλα στοιχήματα του νόμου για τα μη κρατικά ΑΕΙ, η νομική φόρμουλα, οι όροι εισαγωγής και λειτουργίας, και το ΣτΕ. Γράφουν στην «Κ»: Αντώνης Μανιτάκης, Αριστείδης Χατζής, Πέτρος Μαρτινίδης, Διομήδης Σπινέλλης, Πλάτων Τήνιος.

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-3

– Μιλούν στην «Κ»: Κρις βαν Χόλεν, μέλος της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της αμερικανικής Γερουσίας: Θα παρακολουθούμε την Τουρκία για τα F-16. Διονύσης Τεμπονέρας, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ: Πρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι τουλάχιστον 2ος στην ευρωκάλπη. Αλέξανδρος Διακόπουλος, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας: Να κάνουμε την ΕΑΒ εκκολαπτήριο καινοτομίας. Σάρα Γουάιτινγκ, κοσμήτωρ του Design School του Χάρβαρντ: Τι γυρεύει το Χάρβαρντ στην Πάτρα.

– Πώλησαν για λίπασμα οστά πεσόντων Ελλήνων της Μικράς Ασίας. Μια άγνωστη, ανατριχιαστική πτυχή της Καταστροφής του ΄22.

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-4– Ο Κάμπος πέρα από τα μπλόκα. Ειδικοί περιγράφουν στην «Κ» τις προτεραιότητες και τα έργα για την ανασυγκρότηση της πληγωμένης Θεσσαλίας.

– Ποιος φοβάται και πολεμάει την Τέιλορ Σουίφτ. Η επιδραστική (και εσχάτως δισεκατομμυριούχος) ποπ σταρ και κατά πόσο επηρεάζει την ψήφο αμερικανών πολιτών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή