Πάτρα. Ο έκτος τόμος της σειράς «Οι Τόποι μας» – Αυτή την Κυριακή 18/2 με την «Καθημερινή»

Πάτρα. Ο έκτος τόμος της σειράς «Οι Τόποι μας» – Αυτή την Κυριακή 18/2 με την «Καθημερινή»

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δώδεκα δημοσιογράφοι, οκτώ φωτογράφοι, 45 ημέρες δημοσιογραφικών αποστολών, περισσότερες από 200 συνεντεύξεις, σπάνια αρχεία και πηγές, εκατοντάδες ώρες απομαγνητοφωνήσεων, 40.000 λέξεις στο χαρτί, μια πλούσια συγκομιδή από 3.200 φωτογραφικά στιγμιότυπα, μια τελική επιλογή από 226 εικόνες. 

«Οι Τόποι μας» ταξιδεύουν στην Πάτρα, συναντούν τους ανθρώπους της. Φωτίζουν γνώριμες και αθέατες πτυχές της ζωής και της δημιουργικότητας στην πρωτεύουσα της Δυτικής Ελλάδας, καταγράφουν τις ευκαιρίες που ανοίγονται για ένα φωτεινό μέλλον.   

Από το Καρναβάλι, τη μουσική και την πλούσια θεατρική κίνηση της πόλης, στον Καραγκιόζη, τον Άγιο Ανδρέα και τη σπουδαία κληρονομιά της πατρινής τυπογραφίας. Κι από τη φοιτητική ζωντάνια που της δίνει παλμό, στις αναπτυξιακές προοπτικές και σε ένα δυναμικό οικοσύστημα καινοτομίας και έρευνας, το οποίο έχει να επιδείξει πολλές και εντυπωσιακές ιστορίες. 

Όλα όσα συμβαίνουν σήμερα στην Πάτρα, σε μια συλλεκτική έκδοση 300 σελίδων.

Πάτρα. Ο έκτος τόμος της σειράς «Οι Τόποι μας» κυκλοφορεί την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου με την «Καθημερινή». 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή