Με κομμένη την ανάσα – Στο περιοδικό «Κ» αυτή την Κυριακή 25/2 με την «Καθημερινή»

Με κομμένη την ανάσα – Στο περιοδικό «Κ» αυτή την Κυριακή 25/2 με την «Καθημερινή»

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από το νέφος της δεκαετίας του ’80 μέχρι την αιθαλομίχλη του καιρού της κρίσης, ο αέρας που αναπνέουμε βρίσκεται συνεχώς στην επικαιρότητα. Πόσο καθαρός είναι; Τι μπορούμε να κάνουμε για να γίνει πιο καθαρός;

Τέσσερα χρόνια Cinobo: Μια ρομαντική ιδέα για τις ταινίες που δεν πρέπει να χάνονται εξελίχθηκε σε μια κινηματογραφική και επιχειρηματική ιστορία επιτυχίας. Η Δάφνη Μπεχτσή μάς περιγράφει τους σταθμούς της όμορφης σινεφιλικής της περιπέτειας.

Οι προσόψεις των καταστημάτων στο εμπορικό τρίγωνο είναι η «βιτρίνα» μιας πόλης ετερόκλητων εικόνων: περπατήσαμε τρεις νύχτες στη σειρά καταγράφοντας στιγμές και ατάκες, αλλά και πώς οι σύγχρονες τάσεις και η τουριστική κίνηση μπλέκονται με τις αναμνήσεις μιας παλιάς Αθήνας. 

Είδαμε το πολυαναμενόμενο δεύτερο μέρος της κινηματογραφικής μεταφοράς του Dune και αναζητήσαμε τους λόγους πίσω από τη θρυλική υπόσταση του sci-fi έπους του Φρανκ Χέρμπερτ.

Από το εργασιακό περιβάλλον μέχρι τα σύμβολα των σόσιαλ μίντια, οι νέοι κώδικες επικοινωνίας αναδεικνύουν όλο και περισσότερο το μοτίβο της λεγόμενης passive aggressive συμπεριφοράς.

Μήπως πρέπει να χαμηλώσουμε ταχύτητα στη ζωή μας; Να κοιτάξουμε από το παράθυρο χωρίς να σκεφτόμαστε κάτι; Η Όλγκα Μέκινγκ, γκουρού της φιλοσοφίας του «niksen», μας εξηγεί πώς και γιατί πρέπει να χαλαρώσουμε.

Μη χάσετε το νέο τεύχος του «Κ» που κυκλοφορεί την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου με την «Καθημερινή».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT