Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»

Το σύνδρομο του αόρατου αντιπάλου και ο Μητσοτάκης εναντίον όλων στις ευρωεκλογές

1' 51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-1

Το σύνδρομο του αόρατου αντιπάλου και ο Μητσοτάκης εναντίον όλων στις ευρωεκλογές. Χωρίς βασικό ανταγωνιστή η Ν.Δ., αναζητεί έξι στρατηγικές απέναντι σε ισάριθμα κόμματα της αντιπολίτευσης. Τι δείχνει η συγκριτική ανάλυση των τελευταίων δημοσκοπήσεων σε σχέση με τις ευρωκάλπες του 2019.

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-2

Το «σχίσμα» με την Πολιτεία μεταφέρεται στα στασίδια. Η «αποχή» της Εκκλησίας από τον κοινό εορτασμό της Κυριακής της Ορθοδοξίας, σηματοδοτεί για την Αρχιεπισκοπή κορύφωση και  λήξη  της αντιπαράθεσης. Ωστόσο, μητροπολίτες φέρονται αποφασισμένοι να «αφορίσουν»…χωροταξικά στους ναούς βουλευτές που ψήφισαν «ναι» για τον γάμο ομοφύλων.

Η αλλαγή ρότας των δουλεμπόρων από τη Λιβύη προς Γαύδο και Κρήτη αντί Ιταλίας. Ο ρόλος του στρατάρχη Χαφτάρ και το τρίγωνο Αθήνας-Καϊρου-Βρυξελλών για τη δραστική οικονομική ενίσχυση της Αιγύπτου προς αποφυγή «μαζικής εξόδου».

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-3

Γιατί έχει ακριβύνει τόσο η εστίαση και τι οδήγησε στην εκτόξευση των αθηναϊκών μενού; Φταίει μόνο ο πληθωρισμός και οι πολύ αλμυρές τιμές στην προμήθεια (ποιοτικών) πρώτων υλών; Επαγγελματίες με βαθιά γνώση όλης της αλυσίδας εξηγούν στην «Κ» και μιλούν για το δείπνο της συντροφιάς και τις γαστρονομικές εξερευνήσεις.

Η «Κ» στη Σέριφο για την έρευνα σε νησιά με επίκεντρο την απειλή εξάπλωσης του μοντέλου Μυκόνου. «Δεν έχουμε νερό αλλά χτίζουμε πισίνες», η μονοκαλλιέργεια του τουρισμού, οι φρουροί των αμπελιών, τα μιλιούνια του καλοκαιριού και η ερημιά του χειμώνα.

Η αγορά των δικαιωμάτων και η ποσόστωση στη μουσική. Πώς θα επηρεάζει η ρύθμιση την οικονομία του πενταγράμμου. Ντιμπέιτ στην «Κ» με προσωπικότητες του χώρου.

Εργα 1,5 δισ. για ελληνικές επιχειρήσεις στην Ουκρανία, μέσω Ε.Ε., για την ανοικοδόμηση της χώρας.

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-4

«Η πτήση του τρόμου με την βασίλισσα Φρειδερίκη». Η Μαρία Καραβία παραθέτει ιστορίες από τη μακρά δημοσιογραφική της διαδρομή, την «αιφνιδιαστική» αποστολή στην Ινδία, τον Κωνσταντίνο  Καραμανλή, διαλόγους με την Ελένη Βλάχου, τη χούντα, την εξορία.

Η συγκλονιστική αφήγηση της Φρίντας Ματαλών-Κουνέ για το πώς από τη Θεσσαλονίκη,11χρονη τότε, δεν ανέβηκε στο «τρένο του θανάτου» των ναζί: «Χρωστάω τη σωτηρία μου σε έναν Γερμανό αξιωματικό». 

Η «οδύσσεια» ενός 84χρονου ξεκίνησε από μία δελεαστική προσφορά με κατάληξη «Κύριε Πέτρο μας χρωστάτε 32.000 για βλεφαροπλαστική»…

Ο Ολυμπισμός πάει στο Λούβρο: Εκθεση που προβάλλει τις προσωπικότητες  που εργάστηκαν για την αναβίωση των σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων.

Μαρίνα Σάττι: Η ζαριά της μικρής σοπράνο, η Γιουροβίζιον, το τραγούδι που μας διχάζει και περί «εθνικής αυτογνωσίας».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή