Στο νέο τεύχος «Ταξίδια»: Παρίσι 2024 – Σήμερα με την «Καθημερινή»

Στο νέο τεύχος «Ταξίδια»: Παρίσι 2024 – Σήμερα με την «Καθημερινή»

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αφιερωμένο στο Παρίσι, τη μυθική ευρωπαϊκή πρωτεύουσα που έχει αγαπηθεί όσο λίγες και υποδέχεται το φετινό καλοκαίρι τους 33ους Ολυμπιακούς Αγώνες, είναι το νέο συλλεκτικό τεύχος «Ταξίδια» που κυκλοφορεί σήμερα. Ένα τεύχος που αποθεώνει τη joie de vivre, περπατά στις γειτονιές της πόλης, αφουγκράζεται τον ρυθμό της και ζει τον πυρετό των προετοιμασιών για το κορυφαίο αθλητικό γεγονός στον κόσμο.

Δίνουμε τον λόγο στους ανθρώπους: από τη δήμαρχο του Παρισιού, Αν Ινταλγκό, που μιλά στον Νίκο Αλιάγα για όλα όσα θα δούμε να συμβαίνουν προσεχώς, και την ανταποκρίτρια των New York Times Λιζ Άλντερμαν, μέχρι τους επιμελητές της πολυαναμενόμενης έκθεσης για τον Ολυμπισμό, που εγκαινιάζεται τον Απρίλιο στο Λούβρο, και τους δημιουργικούς Έλληνες του Παρισιού που μας δίνουν τα δικά τους tips για να το απολαύσουμε σαν ντόπιοι. Επισκεπτόμαστε το υπό κατασκευή Ολυμπιακό Χωριό, στο Σεν Ντενί, τόπο φιλοξενίας των αθλητών, που φιλοδοξεί να μεταμορφώσει μια από τις πιο «δύσκολες» περιοχές της πόλης. Σας προτείνουμε τέσσερα στιλάτα καταστήματα που ανανεώνουν με τον δικό τους τρόπο την ιδέα της μεταπώλησης ρούχων και αξεσουάρ, και σημειώνουμε στην ατζέντα μας τις πιο «δυνατές» διευθύνσεις για φαγητό, κρασί και ποτό.

Τα «Ταξίδια» κυκλοφορούν σήμερα με την «Καθημερινή». 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή