Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-1

Η ώρα της αλήθειας για το κοίτασμα στην Κρήτη. Ετοιμάζεται η ερευνητική γεώτρηση σε 2.000 μέτρα βάθος για υδρογονάνθρακες νοτίως της Κρήτης. Τα σχέδια της Exxon-Mobil και τα αποτελέσματα των τελευταίων μετρήσεων

Το ατύχημα που έδειξε τα κενά ασφαλείας στα τρένα. Στις 24 Ιανουαρίου 2022, δεκατρείς μήνες πριν από τα Τέμπη, μια αμαξοστοιχία Intercity συγκρούστηκε με τη μηχανή που είχε σταλεί για να την απεγκλωβίσει από τα χιόνια. Τι έλεγε το πόρισμα της ΡΑΣ.

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-2

Η οργάνωση πίσω από τη σφαγή στη Μόσχα. Ποια είναι η ταυτότητα και η δράση της ISIS-K που ανέλαβε την ευθύνη για την τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα

Πριγκίπισσα Κάθριν: Μετά το σοκ, οργή για τον «κανιβαλισμό». Αναλύσεις για τον ρόλο των media στην «καταδίωξη» των μελών της βασιλικής οικογένειας και μία μαρτυρία από το Λονδίνο: Οταν η είδηση έφτασε στην Tate.

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-3

Αλέξης Τσίπρας: Συγγραφή, σιωπή και επιχείρηση «rebranding». Τι βλέπει από τον 3ο όροφο του γραφείου του στη λεωφόρο Αμαλίας ο πρώην πρωθυπουργός; Οχι μόνο τους ίσκιους του παρελθόντος. Βλέπει και το μέλλον (του). 

Το χρηματιστήριο του «ονόματος» της Ελλάδας. Μελέτη του Ελληνικού Παρατηρητηρίου του London School of Economics αλίευσε από τα πρακτικά των Κοινοβουλίων σε Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία και Ολλανδία όλες τις αναφορές στην Ελλάδα. 

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-4

Το δίλημμα των 50άρηδων της Ιεραρχίας. Πώς αλλάζει τους συσχετισμούς η παρουσία τουλάχιστον δέκα επισκόπων, εκλεγμένων επί Ιερωνύμου, που έχουν ηλίκια λίγο πάνω – λίγο κάτω από τα 50;

25η Μαρτίου: Τρώγαμε ρίζες και φύκια, προτού αποφασίσουμε την Εξοδο. Μια οθωμανική επιστολή και μια αδημοσίευτη μαρτυρία για το Μεσολόγγι.

 
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή