Το τέλειο πρόσωπο – Στο περιοδικό «Κ» την Κυριακή 31/3 με την «Καθημερινή»

Το τέλειο πρόσωπο – Στο περιοδικό «Κ» την Κυριακή 31/3 με την «Καθημερινή»

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη σημερινή κουλτούρα της ανδρικής περιποίησης βασιλεύουν οι influencers του TikTok με την αναζήτηση για το τέλειο πρόσωπο να οδηγεί τη νέα γενιά μέχρι τα ιατρεία των πλαστικών χειρουργών.

Στην επέτειο των 70 ετών από τον θάνατο της Φρίντα Κάλο, ένα νέο ντοκιμαντέρ μάς προσκαλεί να κοιτάξουμε την ανυπότακτη καλλιτέχνιδα τη στιγμή που η εικόνα της βρίσκεται σε μπλουζάκια, σκουλαρίκια, τσάντες και τοιχογραφίες.

Ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ πρωταγωνιστεί στη σειρά εποχής Ένα τζέντλεμαν στη Μόσχα  και μοιράστηκε με το «Κ» τις απόψεις του για τον ρόλο του, έναν Ρώσο κόμη φυλακισμένο των Μπολσεβίκων, αλλά και για τη σημερινή Ρωσία.

Στη Θεσσαλονίκη δεν πίνουν πια φραπέ: Η πόλη που έκανε σύμβολο τον παγωμένο στιγμιαίο καφέ πέρασε τελικά στην εποχή του specialty, με νέα στέκια και καινούργιους πρωταγωνιστές, που δεν κινούνται πλέον «χαλαρά».

Cancel και ο Μπαμπάρ; Ο θάνατος του 98χρονου Λοράν ντε Μπρινόφ, δημιουργού του αγαπημένου παιδικού ήρωα-ελέφαντα, φέρνει στο προσκήνιο την κουβέντα για το αν μια ιστορία που δεν τηρεί τους κανόνες της πολιτικής ορθότητας αντέχει στη σημερινή εποχή.

Η Πολωνή συνθέτρια Χάνια Ράνι μοιράζεται με το «Κ» μεταφυσικές ανησυχίες, μουσικές φιλοδοξίες, αναμνήσεις από μια παλιά ελληνική περιπέτεια αλλά και τον ενθουσιασμό της για την προσεχή αθηναϊκή της εμφάνιση.

Αφιέρωμα Υγεία: διατροφή, εξετάσεις, αλλεργίες. Νέες έρευνες και απόψεις για τις ανησυχίες της εποχής. 

Μη χάσετε το νέο τεύχος του «Κ» που κυκλοφορεί την Κυριακή 31 Μαρτίου με την «Καθημερινή».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή