Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, 150 χρόνια ζωής – Στο περιοδικό «Κ» την Κυριακή 7/4 με την «Καθημερινή»

Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, 150 χρόνια ζωής – Στο περιοδικό «Κ» την Κυριακή 7/4 με την «Καθημερινή»

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με την υπογραφή του Παύλου Τσίμα και της Αμάντας Μιχαλοπούλου το «Κ» κοιτάζει το παρελθόν και το παρόν του ξενοδοχείου-θρύλου της Αθήνας, της Μεγάλης Βρεταννίας, με αφορμή τη συμπλήρωση 150 ετών ζωής.

Μια Κυριακή στο Αγκίστρι: Ένα κρυμμένο ησυχαστήριο; Εναλλακτική εκδρομή του Σαββατοκύριακου; Ο «φτωχός συγγενής» των νησιών του Αργοσαρωνικού; Ή ένας ανερχόμενος τουριστικός προορισμός;  

Τι ακριβώς σημαίνει rebranding ενός προσώπου; Με αφορμή την πρόσφατη επικαιρότητα ζητήσαμε από ειδικούς της επικοινωνίας να εξηγήσουν πώς μπορεί κανείς να ανανεώσει τη δημόσια εικόνα του και αναζητήσαμε πετυχημένα και αποτυχημένα παραδείγματα από το παρελθόν. 

Είμαστε βιολογικά προγραμματισμένοι να μας ελκύει οτιδήποτε «γλυκούλι»; Τι είναι το kawaii, τι σχέση έχει με την παγκόσμια ποπ κουλτούρα και γιατί οι Ιάπωνες θεωρούν χαριτωμένα τα «σκεπτόμενα ρομπότ»; Η cute culture έρχεται με ορμή να κατακτήσει τον κόσμο.

Πόσα τηλέφωνα θυμάστε απ’ έξω; Μέχρι πού μπορείτε να οδηγήσετε χωρίς GPS; Οι ειδικοί το λένε «ψηφιακή αμνησία» και αναρωτιόμαστε αν υπάρχει τρόπος να την αποφύγουμε.

Μη χάσετε το νέο τεύχος του «Κ» που κυκλοφορεί την Κυριακή 7 Απριλίου με την «Καθημερινή».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT