Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»

Το έγκλημα διαρκείας των γυναικοκτονιών. «Δεν θέλουμε να γράψουμε για την επόμενη». Οι συντάκτριες της «Κ» συνυπογράφουν μία παρέμβαση για το τι πρέπει να γίνει ώστε να σπάσει ο φαύλος κύκλος

2' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-1

Το έγκλημα διαρκείας των γυναικοκτονιών. «Δεν θέλουμε να γράψουμε για την επόμενη». Οι συντάκτριες της «Κ» συνυπογράφουν μία παρέμβαση για το τι πρέπει να γίνει ώστε να σπάσει ο φαύλος κύκλος. «Αυτό που συνέβη στους Αγίους Αναργύρους δεν ήταν η εξαίρεση». -«Πάρτε το 100, εμείς δεν κάνουμε συλλήψεις». Πρωτόκολλα υπάρχουν. Αλλά φαίνεται ότι κάθε αστυνομικό τμήμα εφαρμόζει τη δική του πρακτική στις καταγγελίες.

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-2

Oι αποκαλυπτικές εκμυστηρεύσεις του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε για την χρεοκοπία της Ελλάδας. Τι γράφει για Τσίπρα, Βαρουφάκη και την πρόταση για Grexit. Η «Κ» παρουσιάζει κατ’ αποκλειστικότητα αποσπάσματα από τα απομνημονεύματά του για τις επαφές, τις συζητήσεις και τους (πολλούς) πρωταγωνιστές στις πιο δύσκολες μέρες της χώρας. Πώς έκοψε την όρεξη του Βενιζέλου και ο «επιτηρητής» του Γιάνη, Ευκλείδης. Το σενάριο για «τάιμ άουτ» από το ευρώ και ο αιφνιδιασμός Τσίπρα από το ευρύ «όχι» στο δημοψήφισμά του.

Η νέα χημεία στο Μαξίμου και ο ανασχηματισμός. Πώς διαβάζουν στην κυβέρνηση τα τελευταία γκάλοπ και τα σενάρια για την επόμενη ημέρα των ευρωεκλογών.

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-3

Η Πάρος έγινε σαν προάστιο της Αττικής. Αυτοψία της «Κ» στο νησί όπου εκδίδονται οι περισσότερες οικοδομικές άδειες στις Κυκλάδες τα τελευταία πέντε χρόνια. Το «μοντέλο ανάπτυξης» και το SOS των κατοίκων.

Οι γκρίζες ζώνες στα λογιστικά των νοσοκομείων. Ερευνα του ΙΟΒΕ δείχνει ποια στοιχεία για δαπάνες, προμήθειες και εξοπλισμούς δεν καταγράφονται ακόμα και από μεγάλες μονάδες του ΕΣΥ. Η «ψαλίδα» στο λειτουργικό κόστος νοσοκομείων.

Συνέντευξη Αλμπερτ Μπουρλά. Οι προκλήσεις για τα φάρμακα και η Ελλάδα. Η Ευρώπη δεν πρέπει να χάσει τη μάχη για την προσέλκυση επενδύσεων τονίζει στην «Κ» ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer. Το παγκόσμιο Κέντρο Ψηφιακής Καινοτομίας της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη, απασχολεί ήδη χίλιους ανθρώπους.

400 εκατ. ετησίως ο «λογαριασμός» από τις ρευματοκλοπές…

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-4

Υπόθεση Πισπιρίγκου. Το ημερολόγιο μιας δίκης με 10 εκατ. δικαστές. Η αναζήτηση της αλήθειας για την παιδοκτονία, σχόλια και ψίθυροι του ακροατηρίου και τα στοιχεία «ριάλιτι».

Κεφτέδες, οίνος και…«Ομπάμογλου». Ηταν η κάλπη των δημοτικών εκλογών η αρχή του τέλους για τον Ερντογάν;

Mεγαλώνοντας με το βάρος του χαρίσματος. Παιδιά με δεξιότητες που τα κάνουν να ξεχωρίζουν από τους συνομηλίκους τους, η «αποξένωσή» τους και η ανία του σχολείου. Μιλούν στην «Κ» γονείς και ειδικοί.

Στον «πάγο» οι διορισμοί εκπαιδευτικών στα σχολεία, σε τρία χρόνια (και βλέπουμε) ο επόμενος διαγωνισμός ΑΣΕΠ.

Πανόραμα της δημιουργικής πορείας της Μαριλένας Αραβαντινού στην Εθνική Βιβλιοθήκη. Η «Κ» παρουσιάζει για πρώτη φορά αποκλειστικές εικόνες, υλικό και αναμνήσεις, που φιλοτεχνούν το πορτρέτο της πρώτης Ελληνίδας σκηνογράφου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή