Θα έχουνε για πάντα το Παρίσι – Στο περιοδικό «Κ» την Κυριακή 14/4 με την «Καθημερινή»

Θα έχουνε για πάντα το Παρίσι – Στο περιοδικό «Κ» την Κυριακή 14/4 με την «Καθημερινή»

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Ένα συνηθισμένο πράγμα που λέω στον εαυτό μου όταν δεν πηγαίνει καλά ο αγώνας; “Γιατί ήρθες εδώ, για να κάνεις 8.10; Σκέψου πόση προπόνηση έχεις κάνει, πόσο μπορείς να πηδήσεις”», λέει στο «Κ» ο Μίλτος Τεντόγλου – τρεις μήνες πριν από το μεγάλο ραντεβού των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι συζητήσαμε με τους Έλληνες πρωταθλητές της Stoiximan Belle Équipe για όσα σκέφτονται, πώς ετοιμάζονται, τι σημαίνει για αυτούς η συμμετοχή και η επιτυχία στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του πλανήτη.  

«Κάτι που έχω μάθει από τα πολλά χρόνια στον αθλητισμό είναι ότι πολλοί πιστεύουν ότι μόνο εκείνοι έχουν τα μυστικά για το τι πρέπει να κάνεις», μας λέει η Κατερίνα Στεφανίδη. «Όμως, κανείς δεν γνωρίζει το τι χρειάζεσαι εσύ καλύτερα από σένα. Εγώ για χρόνια άκουγα τι λέει ο ένας και ο άλλος, αλλά τελικά πέτυχα όταν έκανα αυτό που πίστευα εγώ με τον τρόπο που πίστευα».

Η συζήτηση συνεχίστηκε με τον Λευτέρη Πετρούνια, την Άννα Κορακάκη, την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και τον Στέφανο Ντούσκο, σε ένα πολυσέλιδο αφιέρωμα με αποκλειστικές εικόνες από τις στιγμές των αθλητών την ώρα που μπαίνουν στην τελική ευθεία.

Διαβάστε περισσότερα στο νέο τεύχος του «Κ» που κυκλοφορεί στις 14 Απριλίου μαζί με την Καθημερινή της Κυριακής. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή