Στο Παρίσι προσεχώς – Στο περιοδικό «Κ» την Κυριακή 14/4 με την «Καθημερινή»

Στο Παρίσι προσεχώς – Στο περιοδικό «Κ» την Κυριακή 14/4 με την «Καθημερινή»

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Μίλτος Τεντόγλου, η Κατερίνα Στεφανίδη, ο Λευτέρης Πετρούνιας, η Άννα Κορακάκη, ο Στέφανος Ντούσκος και η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη συζητούν με το «Κ» λίγο πριν την τελική ευθεία για τους Ολυμπιακούς του Παρισιού.

Επί 35 χρόνια, ο κυβερνήτης Τηλέμαχος Σινιόρος πετούσε σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, μεταφέροντας επιβάτες, είδη πρώτης ανάγκης αλλά και ασθενείς που έχρηζαν επείγουσας βοήθειας. Τον ακολουθήσαμε στην τελευταία του πτήση πάνω από τα σύννεφα, λίγο πριν μας αφηγηθεί την ιστορία της ζωής του.

Μια συζήτηση με την Αμερικανίδα ψυχολόγο Λίντσεϊ Γκίμπσον, που έγραψε ένα μπεστ σέλερ βιβλίο για το πώς να βγούμε απ’ το «κλουβί» στο οποίο μας παγιδεύει η συνύπαρξη με ένα συναισθηματικά ανώριμο άτομο, ειδικά στην περίπτωση που το άτομο αυτό είναι ο πατέρας ή η μητέρα μας.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τέχνης, απευθυνθήκαμε σε καλλιτέχνες, επιμελητές, πανεπιστημιακούς και θεωρητικούς της τέχνης να διαλέξουν ελεύθερα μια δημιουργία και να στοχαστούν μέσω αυτής για τον καιρό που ζούμε.

Η Αντρέα Αμπρέου, το τρομερό κορίτσι της ισπανικής λογοτεχνίας, μιλάει στο «Κ» για τον τουρισμό που «καταπίνει» τα Κανάρια, την εφηβεία που δεν ξεχνιέται ποτέ και τις λέξεις που μπορούν να κλείσουν πληγές και να σώσουν παραδόσεις.

Τα θαλασσινά είναι παράδοση στις Τζιτζιφιές, τη γειτονιά του ιπποδρόμου, του ρεμπέτικου και των Προσφυγικών, του Κέντρου Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος και των καινούργιων πολυκατοικιών, όπου το νέο στέκει δίπλα στο παλιό.

Μην χάσετε το νέο τεύχος του «Κ» που κυκλοφορεί στις 14 Απριλίου με την Καθημερινή της Κυριακής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή