Mancode: Allure of exotic adventure – Την Κυριακή 21/4 με την «Καθημερινή»

Mancode: Allure of exotic adventure – Την Κυριακή 21/4 με την «Καθημερινή»

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στo νέο τεύχος του MANCODE που κυκλοφορεί με την Καθημερινή της Κυριακής στις 21 Απριλίου:

-Είναι ίσως η μεγαλύτερη διασημότητα στον πλανήτη και προκαλεί σεισμό. Υποδεχθείτε το φαινόμενο Taylor Swift.

-Στο νούμερο 5 της οδού Verneuil στο Παρίσι, βρίσκεται το σπίτι όπου έζησε ο θρυλικός Serge Gainsbourg. Στα ενδότερά του μας ξεναγεί ο Γιώργος Αρχιμανδρίτης.

-Αν θέλετε να μάθετε πως ένας δημοσιογράφος φτάνει να γίνει ανταποκριτής σε μια από τις μεγαλύτερες εφημερίδες του κόσμου, τι έγινε σε μια φυλακή ανηλίκων στο Περού, πως εξαιτίας της παραιτήθηκε ο υπουργός οικονομικών της Αργεντινής, είστε στις σωστές σελίδες… Ο Λάμπης Ταγματάρχης συνομιλεί με την Ελένη Βαρβιτσιώτη.

-Έχει ταυτιστεί με το ανδρικό στιλ και την ανάδειξή του μέσω μιας προσωπικής, εκλεκτικής αισθητικής προσέγγισης. Ο διάσημος fashion editor Robert Rabensteiner σε μια αποκλειστική συνέντευξη.

-Οι περισσότεροι φαντάζονται ότι η Ferrari εδραίωσε τη φήμη της στην αγωνιστική πίστα. Όμως, ο Jeremy Clarlson δεν είναι σίγουρος γι’ αυτό και μας εξηγεί πως κτίστηκε ο μύθος της διάσημης μάρκας, οδηγώντας τη Ferrari Purosangue.

-Η  κατασκήνωση στη βόρεια Αφρική βυθίζει τους επισκέπτες της στη γαλήνη, στη μαγεία και στην ονειροπόληση. Ταξίδι με γεύση εξωτικής περιπέτειας σε μοναδικά καταλύματα και ξενοδοχεία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή