Λάρισα: Ο έβδομος τόμος της σειράς «Οι Τόποι μας» – Την Κυριακή 21/4 με την «Καθημερινή»

Λάρισα: Ο έβδομος τόμος της σειράς «Οι Τόποι μας» – Την Κυριακή 21/4 με την «Καθημερινή»

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το ταξίδι στο χθες και το σήμερα των ιδιαίτερων πατρίδων μας συνεχίζεται αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή και τον νέο τόμο της συλλεκτικής σειράς «Οι Τόποι μας». Προορισμός, η Λάρισα, η πρωτεύουσα του Θεσσαλικού κάμπου, μια πόλη με ιστορία 8.000 ετών. Συναντάμε τους ανθρώπους της, φωτίζουμε γνώριμες και αθέατες πτυχές της, καταγράφουμε τις σύγχρονες προκλήσεις με τις οποίες έρχεται αντιμέτωπη αλλά και τις ευκαιρίες της επόμενης μέρας. Η εξωστρέφεια και η δημιουργικότητα, η αξιόλογη πολιτιστική παραγωγή και οι υψηλού επιπέδου υποδομές υγείας, οι συλλογικές δράσεις  και οι αστικές παρεμβάσεις, που -μέσα από ποδηλατοδρόμους, πεζοδρομήσεις και όχι μόνο- στοχεύουν στην ποιότητα ζωής των κατοίκων, συνθέτουν το σύγχρονο αφήγημά της.

Από τον Αγήνορα Αστεριάδη και τον Τάκη Τλούπα, στο Θεσσαλικό Θέατρο, τα μουσικά σύνολα και τις χορωδίες. Και από το περήφανο άλογο, που ταυτίστηκε με την ύπαιθρο και τον μόχθο, στη γενναιόδωρη γη, την αγροτική παραγωγή και τις γεύσεις του τόπου. Τα κορυφαία μουσεία  και τα σπουδαία μνημεία, ο Πηνειός, ο Όλυμπος και ο Κίσσαβος, όλα όσα συμβαίνουν σήμερα στη Λάρισα, σε μια συλλεκτική έκδοση 300 σελίδων.

Λάρισα. Ο έβδομος τόμος της σειράς «Οι Τόποι μας» κυκλοφορεί την Κυριακή 21 Απριλίου με την «Καθημερινή».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή