Κυριακή 28/4: Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αφηγείται την ιστορία του στο φακό του Richard Phibbs

Κυριακή 28/4: Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αφηγείται την ιστορία του στο φακό του Richard Phibbs

2' 49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πίσω από κάθε επιτυχημένη συνταγή, κρύβεται ένας δημιουργός που αγαπά αληθινά την δουλειά του. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δεν έχασε ποτέ τον εαυτό του στη διάρκεια της διαδρομής του, κάνοντας συνεχώς άλματα και έχοντας πλέον σύμμαχό του την παγκόσμια πλατφόρμα του Netflix. Αυτή την λαμπερή πορεία αφηγείται στη Vogue Greece Μαΐου που κυκλοφορεί την Κυριακή 28 Απριλίου με την Καθημερινή, ποζάροντας αποκλειστικά στο φακό του κορυφαίου φωτογράφου Richard Phibbs. «Θέλω να πιστεύω πως μ’ έναν τρόπο έχω εξελιχθεί. Αφενός έχω μεγαλώσει, αφετέρου έχει αλλάξει ο κόσμος. Δεν γίνεται να το αγνοήσεις αυτό. Πιάνω πολλές φορές τον εαυτό μου να ψάχνει να βρει τρόπους να αφηγηθεί κάτι διαφορετικά, αλλιώς και ο ίδιος βαριέμαι», δηλώνει στην Κέλλυ Σταυροπούλου για την ανάγκη του να εξελίσσεται συνεχώς, διατηρώντας ζωντανή την φλόγα του.

Συνεχίζοντας τις συναντήσεις με προσωπικότητες που έχουν αντέξει στο τεστ του χρόνου, η Vogue Greece Μαΐου συναντά την Αμερικανίδα ηθοποιό Mariska Hargitay, πρωταγωνίστρια της μακροβιότερης δραματικής σειράς της αμερικανικής τηλεόρασης Law & Order: Special Victims Unit (spin-off του Law & Order). Η τηλεοπτική Olivia Benson έχει συνδεθεί με την μάχη εναντίον της σεξουαλικής κακοποίησης, με τον ρόλο της να αποτελεί την τέλεια φεμινιστική ιστορία. «Στην αρχή παρτενέρ της ήταν ο senior ντετέκτιβ, όμως στον δρόμο τα πράγματα άλλαξαν. Την παρακολουθούμε να αναλαμβάνει ηγετικό ρόλο. Είναι δυναμική και ατρόμητη, όμως υπάρχουν και κομμάτια της με τα οποία δεν είμαστε πάντα άνετοι, κι αυτό είναι το κλειδί για την εξέλιξη – η ενσωμάτωση», περιγράφει στην Έλις Κις για το ρόλο της.

Ο Julien Dossena μετρά πλέον δέκα χρόνια ως επικεφαλής σχεδιαστής και διάδοχος του Rabanne στον ομώνυμο οίκο. «Ως παιδί αγαπούσα τη ζωγραφική. Από τριών τεσσάρων ετών περνούσα πολύ χρόνο ζωγραφίζοντας. Μου είχε γίνει εμμονή και ήμουν πανευτυχής που με άφηναν ήσυχο. Όταν έγινα εφτά χρονών, οι δικοί μου με ρώτησαν τι θα ήθελα να κάνω μεγαλώνοντας και τους απάντησα πως θα μου άρεσε να σχεδιάζω αυτοκίνητα, πλοία και αεροπλάνα ή οτιδήποτε είχε σχέση με το σχέδιο», εξηγεί στη Vogue Greece  Μαΐου και τον Filep Motwary.

Ο ελληνικής καταγωγής Edward Chouchani διαπρέπει ως αναπληρωτής καθηγητής Κυτταρικής Βιολογίας στην Ιατρική Σχολή του Harvard University και επιδίδεται με ζήλο στην έρευνα, συμβάλλοντας στην ίαση σοβαρών ασθενειών. «Αυτή η συνειδητοποίηση σε νεαρή ηλικία, το γεγονός δηλαδή πως δεν υπάρχει μία λύση για κάθε πρόβλημα, έχτισε το ενδιαφέρον μου για την επιστημονική έρευνα, αφού η επιστήμη είναι ακριβώς αυτό: μια προσπάθεια να βρίσκεις λύσεις σε γρίφους. Ο καθένας έχει διαφορετική άποψη για το πώς λειτουργεί ένας συγκεκριμένος γρίφος», πιστεύει για την απαιτητική διαδρομή της έρευνας.

Αγαπημένος του ελληνικού κοινού και λάτρης της Ελλάδας, ο Ricky Martin επανέρχεται ηχηρά στο προσκήνιο, αυτή τη φορά μέσα από την σειρά Palm Royale, που αναβιώνει το glamour του Palm Beach στα ’60s. «Είμαι σε μια φάση ζωής που η υποκριτική με κάνει ό,τι θέλει, αν και πάντα θα αγαπώ τη μουσική. Βαθιά μέσα μου θα νιώθω πάντα τραγουδιστής. Το να είμαι όμως ηθοποιός είναι κάτι που ανέκαθεν απολάμβανα. Έχω κάνει κάποιες φανταστικές θεατρικές παραστάσεις στο Broadway στο παρελθόν. Το Palm Royale, τώρα, μου χαρίζει υπέροχα συναισθήματα. Ακούω «Action!» και χαμογελώ! Βέβαια, η μουσική είναι η προτεραιότητά μου», δηλώνει στο Βλάση Κωστούρο για την αλλαγή πορείας του.

Τέλος, ο Frédéric Malle, ιδρυτής του ομώνυμου οίκου υψηλής αρωματοποιίας, ταξίδεψε στην Αθήνα και μίλησε στη Βασιλική Παπαγεωργίου για την πηγή έμπνευσης πίσω από τα θρυλικά αρώματά του.

Μη χάσετε τη Vogue Greece Μαΐου που κυκλοφορεί την Κυριακή 28 Απριλίου με την «Καθημερινή».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή