Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στη Vogue Greece Μαΐου – Την Κυριακή 28/4 με την «Καθημερινή»

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στη Vogue Greece Μαΐου – Την Κυριακή 28/4 με την «Καθημερινή»

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λίγο πριν την πολυαναμενόμενη επιστροφή της δεύτερης σεζόν της σειράς Maestro, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης φωτογραφήθηκε αποκλειστικά για τη Vogue Greece Μαΐου και το φακό του Richard Phibbs, μιλώντας για τα βασικά συστατικά πίσω από την επιτυχημένη συνταγή της διαδρομής του. Ο ταλαντούχος δημιουργός, μένοντας πιστός σε αυτό που αγαπάει, έχει τολμήσει μεγάλα άλματα στην καριέρα του, έχοντας πλέον σύμμαχό του το Netflix. Παραμένει πάντα τελειομανής, παρομοιάζοντας την καθημερινότητά του με ένα συνεχή αγώνα δρόμου. «Δεν μπορείς να διανοηθείς για πόση δουλειά μιλάμε για το κάθε επεισόδιο, πόσοι άνθρωποι τρέχουν, σε πόσους είμαι υποχρεωμένος γιατί με αυτοθυσία τις περισσότερες φορές παλεύουν με αυτό που λέμε «χρόνος παράδοσης». Αυτό λοιπόν το όχημα πρέπει να τρέξει κι εγώ πρέπει να βρίσκω τρόπους να τρέχει αναίμακτα, αλλά έχοντας το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα που ζητάω. Και παράλληλα να γράφω τα βράδια. Είναι λίγο παράνοια. Γι’ αυτό και δεν μπορώ να φτιάξω περισσότερα επεισόδια, γι’ αυτό και καθυστερούν τόσο αυτά που κάνουμε τώρα», εξηγεί στην Κέλλυ Σταυροπούλου και τη Vogue Greece Μαΐου που κυκλοφορεί την Κυριακή 28 Απριλίου με την «Καθημερινή». Η αφοσίωσή του στη δουλειά του περιλαμβάνει και θυσίες;

«Θα μπορούσα να σου απαντήσω ότι έχω θυσιάσει προσωπικές στιγμές και μια πιο αποδεκτή –κοινωνικά– δομή ζωής. Όμως, με ειλικρίνεια θα σου έλεγα ότι δεν έχω θυσιάσει απολύτως τίποτα, γιατί αυτό που κάνω είναι ζωτικής σημασίας για μένα και μου δίνει τεράστια ικανοποίηση. Γενικά, όταν κάποιος θέλει να κάνει κάτι, βρίσκει τον χρόνο να το κάνει. Οπότε, πώς μπορούμε να μιλάμε για θυσίες;», περιγράφει.

Μη χάσετε τη Vogue Greece Μαΐου που κυκλοφορεί την Κυριακή 28 Απριλίου με την «Καθημερινή».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή