Προσεχώς τα θερινά – Στο περιοδικό «Κ» την Κυριακή 28/4 με την «Καθημερινή»

Προσεχώς τα θερινά – Στο περιοδικό «Κ» την Κυριακή 28/4 με την «Καθημερινή»

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι ταράτσες περιμένουν τους θαμώνες να δώσουν στις νύχτες άρωμα ποπ κορν και γεύση λεμονάδα. Τα τριζόνια παραμονεύουν πίσω από τις φυλλωσιές. Κοιτώντας πια με μια απόσταση την περίοδο της πανδημίας, μια χρονιά μετά τα μεγάλα blockbuster, οι ιδιοκτήτες των θερινών κινηματογράφων γυαλίζουν τις μαρκίζες λίγο πριν μας υποδεχτούν.

Πώς ξυπνά, όμως, ένα θερινό σινεμά από τον χειμωνιάτικο ύπνο του; Γιατί φέτος θα ανοίξουν πιο νωρίς; Και γιατί δεν έχουν κόσμο πια οι προβολές των έντεκα; Είστε έτοιμοι να δείτε ελληνικές ταινίες με αγγλικούς υπότιτλους; Θα ανέβει η τιμή των εισιτηρίων; Ποιος είναι ο ρόλος της τουριστικής κίνησης στη ζωή των αθηναϊκών σινεμά; Και ποιος ο ρόλος του streaming; Και, τελικά, τι θα δούμε φέτος το καλοκαίρι; Θα υπάρχει μια καινούρια Μπάρμπι ή ένας νέος Οπενχάιμερ;

Μια περιήγηση στα θερινά της πόλης τη στιγμή που ετοιμάζονται για τη σεζόν και μια κουβέντα με τους ανθρώπους τους για όλα όσα αλλάζουν και όλα όσα μένουν ίδια σε μια από τις πιο αγαπημένες συνήθειες της Αθήνας.

Διαβάστε περισσότερα στο νέο τεύχος του «Κ» που κυκλοφορεί την Κυριακή 28 Απριλίου με την «Καθημερινή». 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή