«Best Workplaces Hellas 2024», οι 35 εταιρείες που αξίζει να στείλεις βιογραφικό – Την Κυριακή 12/5 με την «Καθημερινή»

«Best Workplaces Hellas 2024», οι 35 εταιρείες που αξίζει να στείλεις βιογραφικό – Την Κυριακή 12/5 με την «Καθημερινή»

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για 22η συνεχόμενη χρονιά, η εφημερίδα «Καθημερινή» δημοσιεύει αυτή την Κυριακή, σε ειδικό ένθετο-αφιέρωμα, σε συνεργασία με τον διεθνή οργανισμό Great Place to Work®, τη λίστα των 35 εταιρειών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα. Η λίστα αυτή, το Best WorkplacesTM, αποτελεί τη μεγαλύτερη ετήσια αξιολόγηση του εργασιακού περιβάλλοντος στη χώρα μας.

Στο αφιέρωμα αυτό, παρουσιάζονται τα ονόματα και τα κύρια χαρακτηριστικά των εταιρειών που διακρίθηκαν για φέτος, καθώς και οι πρακτικές τους που αποδεικνύουν πως συνεχίζουν να επενδύουν στις σχέσεις εμπιστοσύνης με τους ανθρώπους τους. Η κατάταξη αυτή προκύπτει τόσο από το Trust Index©, την αξιολόγηση των ίδιων των εργαζομένων τους, όσο και από την αποτύπωση των πολιτικών της κάθε εταιρείας μέσα από το Culture Audit©, ένα ειδικά σχεδιασμένο ερωτηματολόγιο.

Υποψήφιες για τη λίστα Best WorkplacesΤΜ 2024 είναι όσες από τις 176 εταιρείες, με προσωπικό τουλάχιστον 20 ατόμων, πιστοποιήθηκαν από τον οργανισμό Great Place to Work® μέσα στο 2023. Από τις 35 εταιρείες της φετινής  λίστας, οι 22 είναι ελληνικές και οι 13 πολυεθνικές, με τη μεγαλύτερη να απασχολεί πάνω από 11.000 ανθρώπους και τη μικρότερη μόλις 22.

Best WorkplacesTM Hellas 2024. Κυκλοφορεί την Κυριακή 12 Μαΐου με την «Καθημερινή».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή