Ο Κ. Βήτα, τα νέα τραγούδια, η αγάπη – Στο περιοδικό «Κ» την Κυριακή 12/5 με την «Καθημερινή»

Ο Κ. Βήτα, τα νέα τραγούδια, η αγάπη – Στο περιοδικό «Κ» την Κυριακή 12/5 με την «Καθημερινή»

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σχεδόν οκτώ χρόνια μετά το τελευταίο του προσωπικό άλμπουμ, ο K.Bήτα επιστρέφει με Το χέρι και μιλάει αποκλειστικά στο «Κ» για τη σημασία της προσφοράς, τις δυσκολίες της εποχής μας, τη δημοσιότητα αλλά και τις μουσικές που ακούει σήμερα στο σπίτι.

Ποτέ άλλοτε δεν είχαμε τόσο άγχος, ούτε όμως και ήμασταν τόσο εφευρετικοί: ζουληχτά μπαλάκια, εφαρμογές με χαλαρωτική μουσική, μυστήρια ροφήματα κ.ά. Υπάρχουν πραγματικές λύσεις στη βιομηχανία του αντιστρές;

Γιατί η πρώτη ελληνική έκθεση της 70χρονης Σίντι Σέρμαν αποτελεί το εικαστικό γεγονός της χρονιάς; Ποια είναι στ’ αλήθεια αυτή η γυναίκα και γιατί είναι τόσο σημαντικό ότι φωτογραφίζει τον εαυτό της με σκοπό να μην την αναγνωρίζουν;

Περπατήσαμε από στοά σε στοά, σε μια ξενάγηση για Αθηναίους που θέλουν να γνωρίσουν τα μυστικά του κέντρου και για τουρίστες που θέλουν να ρίξουν μια εναλλακτική ματιά στην καρδιά της πόλης.

Για να αφήσει πίσω του την επίθεση που του κόστισε την όραση από το ένα του μάτι, ο Σαλμάν Ρούσντι έπρεπε να γράψει ένα βιβλίο για το πώς έζησε αυτή την τρομακτική περιπέτεια. 

Κάποτε το Ορμένιο ήταν γεμάτο παιδιά. Σήμερα, το ακριτικό χωριό του Έβρου αποτελείται από ηλικιωμένους, στρατιωτικούς και λίγους νέους ανθρώπους, που βγάζουν με δυσκολία τα προς το ζην. Ένα φωτορεπορτάζ του Reuters ρίχνει φως στο πρόβλημα που μαστίζει τις απομονωμένες γωνιές της Ελλάδας.

Μη χάσετε το νέο τεύχος του «Κ» που κυκλοφορεί την Κυριακή 12 Μαΐου με την «Καθημερινή».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή