Όλα είναι ρόδες: τεύχος αυτοκίνητο – Στο περιοδικό «Κ» την Κυριακή 26/5 με την «Καθημερινή»

Όλα είναι ρόδες: τεύχος αυτοκίνητο – Στο περιοδικό «Κ» την Κυριακή 26/5 με την «Καθημερινή»

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οδηγεί η νέα γενιά; Μια κουβέντα με 20άρηδες και 30άρηδες, για τη σχέση τους με το αυτοκίνητο: Έχουν; Οδηγούν; Τους ενδιαφέρει; Ή κάπου ανάμεσα στην ακρίβεια και στις περιβαλλοντικές ανησυχίες στράφηκαν στο περπάτημα, στο τρένο και στα ποδήλατα;

Πόσο εύκολο είναι σήμερα το ταξίδι με ηλεκτρικό αυτοκίνητο; Πού μπορούμε να φορτίσουμε την μπαταρία καθ’ οδόν, ποιο είναι το κόστος, τι χρόνος απαιτείται και πόσες στάσεις θα χρειαστούμε για να φτάσουμε από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη;

Είναι απλή η οδήγηση ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου; Ή αποτελούν τα νέα αυτά οχήματα έναν επιπλέον κίνδυνο για την οδική ασφάλεια; Παρακολουθούμε ένα σεμινάριο ασφαλούς οδήγησης και βγάλαμε τα συμπεράσματά μας.

Η 18η εκδοχή της διεθνούς έκθεσης Auto China Beijing ήρθε να επαναβεβαιώσει με τον πλέον εμφατικό τρόπο ένα κοινό μυστικό: τον κυρίαρχο ρόλο της Κίνας στον τομέα της ηλεκτροκίνησης αλλά και της ευρύτερης αυτοκινητικής αγοράς.

Πώς οι Ευρωπαίοι αριστοκράτες βρίσκονται πίσω από τις πρώτες μέρες του μηχανοκίνητου αθλητισμού – μια σχέση με πολύ πάθος, αγάπη και αμέτρητες τραγικές ιστορίες.

Οι τελευταίοι «Σκαραβαίοι» στον πλανήτη: Η περίπτωση μιας γειτονιάς στην Πόλη του Μεξικού δεν μπορεί να ξεπεράσει το ιστορικό αυτοκίνητο.

Η ιστορία του στούντιο Pininfarina, που σχεδίασε μυθικά μοντέλα, άνοιξε νέους δρόμους στην αυτοκίνηση και τώρα προσαρμόζεται σε μια νέα εποχή.

Μια ματιά στα νέα μοντέλα που αναμένονται προσεχώς στην ελληνική αγορά, αλλά και σε όσα συνέβησαν μέχρι σήμερα τους πρώτους μήνες του 2024.

Μη χάσετε το νέο τεύχος του «Κ» που κυκλοφορεί την Κυριακή 26 Μαΐου με την «Καθημερινή».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT