Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»

Φρενίτιδα Ozempic και στην Ελλάδα. Εκρηξη της ζήτησης για το φάρμακο που προκαλεί απώλεια βάρους. Τι λένε αυτοί που το πήραν για να αδυνατίσουν. Τι συμβουλεύουν οι γιατροί

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-1

Φρενίτιδα Ozempic και στην Ελλάδα. Εκρηξη της ζήτησης για το φάρμακο που προκαλεί απώλεια βάρους. Τι λένε αυτοί που το πήραν για να αδυνατίσουν. Τι συμβουλεύουν οι γιατροί.

Οι επίδοξοι προξενητές του ΣΥΡΙΖΑ με το ΠΑΣΟΚ. Ποια στελέχη των δύο κομμάτων μιλούν ήδη για «συνεννόηση», όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών.

Αστυπάλαια: «Αναπτυσσόμαστε, αλλά εκ των έσω…». Αποστολή στο νησί όπου η τουριστική οικονομία παραμένει στα χέρια της τοπικής κοινωνίας.

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-2

Ερωτήματα για τα γεύματα των 102 εκατ. Τα κενά στο σύστημα προμήθειας των σχολικών γευμάτων που κατέδειξε η υπόθεση της Λαμίας.

«Θέατρο» Ράμα με τις περιουσίες της Χειμάρρας. Τι κρύβει η «ξαφνική» πρωτοβουλία του να ανακοινώσει την απόδοση 400 τίτλων ιδιοκτησίας. Το έγγραφο που αποκαλύπτει τις αξιώσεις της δικής του οικογένειας.

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-3

Εχει δίκιο ο εισαγγελέας για τη Γάζα; Απαντά ο πρώην εισαγγελέας του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου, Λουίς Μορένο Οκάμπο. Αρθρα των Χρήστου Ροζάκη, Λίνου – Αλέξανδρου Σισιλιάνου, Χαρίδημου Τσούκα.

Συνέντευξη Νίκου Ανδρουλάκη. «Δεν είμαι εδώ για σόου στο TikTok». Τι λέει για Μητσοτάκη, Κασσελάκη και τη στροφή τους στα social media. 

Σπύρος Θεοδωρόπουλος: «Ο ΣΕΒ δεν είναι κλαμπ». Ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΕΒ εξηγεί το σχέδιο του για ένα νέο «κοινωνικό συμβόλαιο» με τους εργαζομένους.

Η Εμμα Στόουν στην «Κ»: «Κανένας άλλος σαν τον Γιώργο». Συναντήσαμε στις Κάννες την Εμα Στόουν και τον Τζέσι Πλίμονς, πρωταγωνιστές στις «Ιστορίες καλοσύνης» του Γιώργου Λάνθιμου. 

Διαβάστε στην «Καθημερινή της Κυριακής»-4

Βικτόρια Χίσλοπ: «Τυχερή που είμαι Ελληνίδα και Ευρωπαία». Η συγγραφέας εξηγεί τι συνέβη στην πρώτη της πατρίδα μετά το Brexit και δηλώνει ότι αισθάνεται τυχερή που θα μπορέσει να κατέβει στην Κρήτη τον Ιούνιο και να λάβει, με την ελληνική της ταυτότητα, μέρος στις ευρωεκλογές. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT