Παράσταση χορού: Χορεύω άρα Επικοινωνώ

Παράσταση χορού: Χορεύω άρα Επικοινωνώ

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Dancing to Connect -Χορεύω άρα Επικοινωνώ, το επιτυχημένο πρόγραμμα χορού για εφήβους της «Στέγης», το οποίο έχει σχεδιαστεί με τη συνεργασία της ομάδας Battery Dance Company της Νέας Υόρκης, ταξίδεψε και στην Πάτρα, όπου συνεργάστηκε με πέντε σχολεία. Συμμετείχαν 100 μαθητές γυμνασίου και λυκείου, οι οποίοι προετοίμασαν πέντε χορογραφίες με θέματα που οι ίδιοι επέλεξαν και παρουσίασαν στο θέατρο «Απόλλων» της πόλης τους. Αντίστοιχα, στην Αθήνα, 100 μαθητές, επίσης από πέντε σχολεία, προετοίμασαν τις δικές τους πρωτότυπες χορογραφίες. Η τελική παράσταση θα γίνει στην Κεντρική Σκηνή της «Στέγης» αύριο και σ’ αυτή θα συμμετέχουν τόσο οι μαθητές της Αθήνας όσο και της Πάτρας.

• Συμμετέχουν τα σχολεία: 9ο Λύκειο, Γυμνάσιο και Λύκειο Ριόλου, 14ο Γυμνάσιο, 6ο Γυμνάσιο, 7ο ΕΠΑΛ (Πάτρα), 4ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου, 48ο Γυμνάσιο Αθηνών, 1ο Γυμνάσιο Ταύρου, 4ο Λύκειο Πετρούπολης, 4ο Λύκειο Παλαιού Φαλήρου • ελεύθερη είσοδος • 23/2, 6 μ.μ. • Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών: Λ. Συγγρού 107, Αθήνα, τηλ. 213-0178000 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή