Η «Βιολέτα» έρχεται στο ΣΚΑΪ

Η «Βιολέτα» έρχεται στο ΣΚΑΪ

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Βιολέτα» είναι η νεανική σειρά της Disney, γεμάτη μουσική, χορό και χιούμορ, που έρχεται στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ από τη Δευτέρα 17 Μαρτίου και κάθε μέρα στις 4 μ.μ.

Η Βιολέτα, μια ταλαντούχα έφηβη από την Αργεντινή, ζει με τον πατέρα της στη Μαδρίτη. Οι δυο τους αποφασίζουν να επιστρέψουν στο Μπουένος Άιρες – κι έτσι, μια καινούργια ζωή για τη Βιολέτα, γεμάτη μουσική και καρδιοχτύπια, ξεκινά!

Η Βιολέτα έχει κληρονομήσει το εκπληκτικό ταλέντο της στο τραγούδι από τη μητέρα της, μια διάσημη τραγουδίστρια που χάθηκε σε ένα ατύχημα πριν από πολλά χρόνια. Ο πατέρας της, που την υπεραγαπά, γίνεται υπερπροστατευτικός απέναντί της, και της κρύβει κάθε πληροφορία για τη μητέρα της, με σκοπό να την προφυλάξει. Με την επιστροφή στην πατρίδα, τα πάντα αλλάζουν! Η Βιολέτα αρχίζει μαθήματα πιάνου στη διάσημη μουσική σχολή «Studio 21», ενώ η Άντζι, η νέα της νταντά, θα τη βοηθήσει να καλλιεργήσει το ταλέντο της. Ανακαλύπτοντας το πάθος της για τη μουσική, θα το μοιραστεί με τους νέους της φίλους. 

! H σειρά διαδραματίζεται στη διάσημη μουσική σχολή «Studio 21» στο Μπουένος Άιρες και έχει χαρακτηριστεί  «φαινόμενο» στη Λατινική Αμερική, αλλά και στην ηπειρωτική Ευρώπη. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή