Παράσταση: S-[cool]-life στο «Μέγαρο»

Παράσταση: S-[cool]-life στο «Μέγαρο»

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η σχολική ζωή είναι μόνο μάθημα και μελέτη; Ή μήπως τελικά μπορεί να είναι πιο «cool» απ’ όσο νομίζουμε; Οι μαθητές των Γυμνασίων που συμμετείχαν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Μεγάρου Μουσικής

S-[cool]-life κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους 2013-2014 δίνουν την απάντηση επί σκηνής, με δύο παραστάσεις που συνδυάζουν μουσική, χορό και βίντεο. Το πρόγραμμα S-[cool]-life αντλεί περιεχόμενο από την καθημερινή ζωή των παιδιών στο σχολείο, από το χώρο στον οποίο ζουν και δρουν, από τις καθημερινές τους ενέργειες και ανησυχίες, από την καθημερινή τους έκφραση.

• Στην πρώτη παράσταση, παρουσιάζεται η δράση των σχολείων: 4ο Γυμνάσιο Αγ. Δημητρίου, 6ο Γυμνάσιο Αγ. Δημητρίου, Καλλιτεχνικό Σχολείο Γέρακα, Μουσικό Σχολείο Αλίμου, Πρότυπο Πειραματικό Σχολείο Πανεπιστημίου Αθηνών. Στη δεύτερη, η δράση των σχολείων: 2ο Γυμνάσιο Ν. Ιωνίας, 5ο Γυμνάσιο Ζωγράφου, 26ο Γυμνάσιο Αθηνών, Γυμνάσιο Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης Αθήνα, Πειραματικό Μουσικό Σχολείο Παλλήνης.

• Συντονίζουν: Αλέξανδρος Μούζας (τομέας μουσικής), Βίκυ Μπέτσου (τομέας βίντεο-φωτογραφίας), Λίλα Ζαφειροπούλου (τομέας χορού) Με τη συνεργασία φοιτητών του Πανεπιστημίου Αθηνών (Τμήμα Μουσικών Σπουδών) και της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών (Πρόγραμμα «Ψηφιακές Μορφές Τέχνης»).

• Κυριακή 6 Απριλίου • 11.30 π.μ. και 3 μ.μ. • Μέγαρο Μουσικής Αθηνών: Β. Σοφίας και Κόκκαλη, τηλ. 210-7282333, www.megaron.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή