Προδημοσίευση Γλυκών Ιστοριών: Τάρτα πάσιον φρουτ

Προδημοσίευση Γλυκών Ιστοριών: Τάρτα πάσιον φρουτ

24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προδημοσίευση από το τεύχος 39

Για όσους αγαπούν την λέμον πάι, μια ιδιαίτερη πρόταση από τον Βέλγο μετρ της ζαχαροπλαστικής και νέο συνεργάτη μας, Στέφεν Σιβέ.

Υλικά για τη ζύμη σαμπλέ:

110 γρ. βούτυρο αγελάδος

95 γρ. ζάχαρη άχνη

45 γρ. κρόκοι αυγών (από περίπου 2 μεγάλα αυγά)

20 γρ. αμύγδαλα λευκά, αλεσμένα στο μούλτι σε σκόνη

150 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις

2 γρ. μπέικιν πάουντερ (στη μύτη από 1 κουτ. γλυκού)

 
Διαβάστε όλο το άρθρο στο www.glykesistories.gr
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή