Διαγωνισμός «funtwothree» στους Ερευνητές

Διαγωνισμός «funtwothree» στους Ερευνητές

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια νέα σειρά από εκπαιδευτικές εκδόσεις εγκαινιάζει η Feelgood Records και η παιδική ζώνη του Ίντερνετ, funtwothree.com, και σας υπόσχεται ατελείωτες ώρες καλοκαιρινής διασκέδασης. Fun, fun και πάλι fun!

Βιβλία μετά μουσικής

Διαγωνισμός «funtwothree» στους Ερευνητές-1

Περισσότερα από 100 παιδικά παραδοσιακά ελληνικά τραγούδια και σπουδαίες μελωδίες της κλασικής μουσικής βρίσκονται συγκεντρωμένα στη νέα σειρά «Fun Books». Πρόκειται για εκπαιδευτικά βιβλία με CD που απευθύνονται σε παιδιά έως 7 χρόνων. Κάθε τίτλος της σειράς είναι αφιερωμένος σε ένα θέμα και αποτελείται από ένα βιβλίο 32 σελίδων και ένα CD με τραγούδια ή μουσικά θέματα. Στις τρεις πρώτες εκδόσεις ερμηνεύει η βραβευμένη Παιδική Χορωδία Δημήτρη Τυπάλδου. Τα CD περιλαμβάνουν επιπλέον καραόκε εκτελέσεις για να εξασκηθείτε στο τραγούδι, ενώ τα βιβλία περιέχουν εικονογραφημένους τους στίχους των τραγουδιών. Στις άλλες δύο εκδόσεις θα μάθετε βασικές πληροφο-ρίες για το μπαλέτο και το πιάνο, με τη συνοδεία κλασικής μουσικής από τη Moscow International Symphony Orchestra και δεξιοτέχνες μουσικούς.

Στον κόσμο του funtwothree

Διαγωνισμός «funtwothree» στους Ερευνητές-2

Το funtwothree είναι ένας ασφαλής κόσμος γνώσεων και δραστηριοτήτων στο Ίντερνετ που απευθύνεται σε παιδιά έως 7 χρόνων. Σερφάρετε στο site και απολαύστε:

• Περισσότερες από 1.000 δραστηριότητες, σχεδιασμένες για παιδιά προσχολικής ηλικίας και πρώτων τάξεων του Δημοτικού.

• Εκατοντάδες εκπαιδευτικά παιχνίδια, βίντεο, εικαστικές εφαρμογές, τραγούδια, ιστορίες, φωτογραφίες, καθώς και ένα εικονογραφημένο λεξικό, μια ψηφιακή βιβλιοθήκη και ένα 24ωρο ραδιόφωνο

κλασικής μουσικής.

• Έναν διασκεδαστικό τρόπο για την εκμάθηση εκατοντάδων λέξεων στα Αγγλικά.

• Σελίδες αφιερωμένες στους γονείς σας με χρήσιμες ιδέες και εφαρμογές.

Επιπλέον το funtwothree  αγαπά το περιβάλλον, τις τέχνες, τον πολιτισμό και την παράδοση – γι’ αυτό και συνεργάζεται με δημιουργούς, εκδότες και φορείς όπως το WWF, η ΜΟm και το Vancouver Film School.

Οι Ερευνητές σε συνεργασία με τη Feelgood Records και το funtwothree.com προσφέρουν 5 βιβλία Fun Books  καθώς και 10 συνδρομές για το funtwothree.com.

Συμπληρώστε το κουπόνι που θα βρείτε στο φύλλο του Σαββάτου 21/6 και κερδίστε!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή