ΜΕ ΤΗΝ «Κ»

Διαγωνισμός «Barbie στο Mυστικό Bασίλειο» στους Ερευνητές

01-789
exo-789

Η αγαπημένη μας Barbie εμφανίζεται ως Alexa στη νέα ταινία «Barbie στο Μυστικό Βασίλειο» και για μία ακόμη φορά μάς χαρίζει μια διασκεδαστική ιστορία με όμορφες εικόνες.

Διαγωνισμός «Barbie στο Mυστικό Bασίλειο» στους Ερευνητές-1

Σύνοψη
Η Barbie είναι η Αλέξα, μια συνεσταλμένη αλλά πολύ ρομαντική πριγκίπισσα, που σε μια περιήγησή της ανακαλύπτει μια μυστική πόρτα. Η περιέργειά της θα την οδηγήσει σε μια χώρα γεμάτη θαύματα, μαγικά πλάσματα και εκπλήξεις. Εκεί θα συναντήσει τη γοητευτική γοργόνα Ρόμι και τη χαριτωμένη νεράιδα Νόρι και θα μάθει την ιστορία της κακομαθημένης βασίλισσας Μαλούσια, που θέλει να στερήσει τη μαγεία από τη χώρα. Κάποια στιγμή, κατά τη διάρκεια της παραμονής της στη μαγική χώρα, η Αλέξα θα ανακαλύψει πως διαθέτει και αυτή μαγικές δυνάμεις. Οι νέες της φίλες είναι σίγουρες ότι με αυτές η Αλέξα μπορεί να σώσει τη μαγεία που απειλείται από τα σχέδια της πεισματάρας Μαλούσια. Και έτσι γίνεται!
Η Αλέξα βρίσκει το θάρρος να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Μη χάσετε αυτό που θα συμβεί μόλις ανακαλύψει ότι η δύναμη της φιλίας είναι πιο πολύτιμη και από τη μαγεία!

Μέχρι να δείτε την ταινία, δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό μας και κερδίστε δώρα! 
Δείτε πώς θα δηλώσετε συμμετοχή στο διαγωνισμό στο τεύχος των «Ερευνητών» το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου με την «Καθημερινή».