Διαγωνισμός και προσκλήσεις για θέατρο στους Ερευνητές

Διαγωνισμός και προσκλήσεις για θέατρο στους Ερευνητές

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ακροβάτες της τύχης

Διαγωνισμός και προσκλήσεις για θέατρο στους Ερευνητές-1

Η Κέλλυ Σταμουλάκη και ο θίασος Αβάντι αυτήν τη χρονιά θα γίνουν «Ακροβάτες της τύχης» στη σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου, σε μια παράσταση που συνδυάζει θέατρο και μουσική. Η Ευρυδίκη, ο Ορέστης Τρίκας και πολλοί άλλοι καλλιτέχνες θα ξεδιπλώσουν την αλήθεια και το μύθο με ζωντανή μουσική επί σκηνής. Η παράσταση αφηγείται την ιστορία δύο νέων πριγκιπικής καταγωγής, οι οποίοι ξεκινούν ένα μακρύ ταξίδι για τη σωτηρία της χώρας τους ακολουθώντας αντίθετους δρόμους. Ταλαντεύονται ανάμεσα σε μυθικά τέρατα και ευγενικά ξωτικά, σκοτεινές σκιές και σοφούς γέροντες, ακροβατώντας ανάμεσα στη μυθοπλασία και την πραγματικότητα. Κείμενο και σκηνοθεσία Κέλλυ Σταμουλάκη, μουσική Λαυρέντης Μαχαιρίτσας. 

Τα Τερατοκουτάκια

Διαγωνισμός και προσκλήσεις για θέατρο στους Ερευνητές-2

Τα Τερατοκουτάκια είναι κάτι ασχημούτσικα και σκανδαλιάρικα πλάσματα που ζουν στους υπονόμους της πόλης Τυρογεφύρι, μέσα σε κούτες. Παρά τη γλίτσα τους, δεν παύουν να είναι αξιαγάπητα. Μάλιστα έχουν αναλάβει, από μωρό, την ανατροφή ενός αγοριού, του Αυγά, όταν ο πατέρας του για διάφορους λόγους δεν μπορούσε να αντεπεξέλθει. Οι κάτοικοι του Τυρογεφυριού, σε αντίθεση με τους ήρωές μας που ζουν από τα σκουπίδια, είναι εμμονικοί με την καθαριότητα, την τάξη και τη φινέτσα. Μοναδική παραφωνία η λατρεία τους για τα δύσοσμα τυριά, με προ-εξάρχοντα τον Ασπροκάπελο Λόρδο Παρμεζάνα.Οι κάτοικοι της πόλης είναι πεπεισμένοι πως τα Τερατοκουτάκια σκοτώνουν μωρά. Αυτή την τρομακτική και ψευδή φήμη την έχει διαδώσει ένας μοχθηρός τύπος, ο Κοκκινοκάπελος Αρπάχτρας, με την ελπίδα να εξαφανίσει τα ιδιόρρυθμα Τερατοκουτάκια. Νομίζει πως, αν σκοτώσει τα Τερατοκουτάκια, θα ανέλθει κοινωνικά και θα ενταχτεί στους Ασπροκάπελους, την καλή δηλαδή κοινωνία. Όμως λογαριάζει χωρίς τον ξενοδόχο, γιατί η κόρη του Λόρδου, η Γουίνι, συναντά ένα βράδυ, κατά λάθος, τον Αυγά. Και τότε ξεκινά μια όμορφη, φανταστική περιπέτεια, γεμάτη χιούμορ, συγκίνηση και πολύ γέλιο. Από 16 Οκτωβρίου στους κινηματογράφους και σε 3D

Δείτε πώς θα δηλώσετε συμμετοχή στο διαγωνισμό «Τα Τερατοκουτάκια» και πως θα κερδίσετε προσκλήσεις για την παράσταση «Ακροβάτες της τύχης» στο τεύχος των «Ερευνητών» το Σάββατο 11 Οκτωβρίου με την «Καθημερινή».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή