Κινηματογράφος: Η Τίνκερ Μπελ και το Τέρας του Ποτέ

Κινηματογράφος: Η Τίνκερ Μπελ και το Τέρας του Ποτέ

1' 44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην έκτη ταινία της Τίνκερ Μπελ, οι γνώριμές μας νεράιδες μας καλούν ξανά στο μαγικό τους σύμπαν και μας υπόσχονταιτη μεγαλύτερη περιπέτεια της καριέρας τους. Στη νέα τρισδιάστατη και φαντασμαγορική περιπέτειά τους ξεχειλίζει το συναίσθημα και η αγωνία.

Η νεραϊδοπαρέα θα μας φέρει σε επαφή με ένα πρωτόγνωρο και παρεξηγημένο τέρας και θα μας αποδείξει ότι όλοι αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία. Πρώτη θα πιάσει φιλίες με αυτό το μυστηριώδες πλάσμα, γνωστό ως Τέρας του Ποτέ, η σκανταλιάρα και γενναία νεράιδα Φλώρα. Η Τίνκερ Μπελ και οι υπόλοιπες νεράιδες, όμως, δεν είναι πολύ σίγουρες ότι η νέα… άφιξη θα ταιριάξει με το Καταφύγιο των Νεραϊδών, ενώ οι Επίλεκτοι Ανιχνευτές αποφασίζουν να αιχμαλωτίσουν το τέρας πριν καταστρέψει τη χώρα τους!

Τίνκερ Μπελ Γλυκιά, αυθάδης, πιστή, πρόθυμη πάντα να στηρίξει τις άλλες νεράιδες. Η Φλώρα θα της ζητήσει να κρατήσει ένα μεγάλο μυστικό για ένα μυστηριώδες πλάσμα με λαμπερά πράσινα μάτια. Πώς θα αντιδράσει η Τινκ;

Η Φλώρα, η Νεράιδα των Ζώων Βλέπει το καλό σε όλα τα πλάσματα που συναντά. Και για να τα βοηθήσει, δε φοβάται να αψηφήσει τους κανόνες! Πάντα σκέφτεται με την καρδιά και όχι το μυαλό της.

Ροζέτα, η Νεράιδα των Κήπων Ενώνει τις δυνάμεις της με την Τίνκερ Μπελ και τη Φλώρα για να βοηθήσουν όλες μαζί ένα πλάσμα που τις χρειάζεται – ακόμη κι αν δεν είναι εύκολο να το συμπαθήσεις αμέσως.

Νεραϊδόσκονη, η Νεράιδα του Νερού Μπορεί να γοητεύσει και την πιο πεισματάρα δροσοσταλίδα. Έτσι καταφέρνει να εκτονώσει τις εντάσεις που δημιουργούνται ανάμεσα στις νεράιδες λόγω ενός μυστηριώδους πλάσματος.

Βίντια, η πιο γρήγορη από τις Γοργόφτερες Νεράιδες Είναι εξίσου ταχύτατη και στα λόγια, ειδικά όταν οι φίλες της ετοιμάζουν τρελά σχέδια. Ό,τι κι αν λέει, όμως, είναι πάντα «μέσα».

Ίριδα, η Νεράιδα του Φωτός Της αρέσει η τάξη και η τήρηση των κανόνων κι έτσι νιώθει άβολα όταν η Φλώρα και οι άλλες νεράιδες καλωσορίζουν ένα απαγορευμένο πλάσμα στο σπίτι τους.

Επίλεκτοι Ανιχνευτές Τις βλέπουμε για πρώτη φορά. Είναι κάτι σαν στρατιωτική δύναμη του κόσμου των νεραϊδών. Απαρτίζονται από την αρχηγό Νυξ, την τεχνολογικά καταρτισμένη Φιούρι και την τοξοβόλο Τσέις. Γενναίες και περιπετειώδεις, παίρνουν το ρόλο τους εξαιρετικά σοβαρά, που είναι να διατηρούν την τάξη.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

1 Ιανουαρίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood και σε 3D

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή