Υλικά:
Για το μπισκότο σοκολάτας
- 200 γρ. βούτυρο αγελάδος
- 100 γρ. κουβερτούρα 50% – 55% κακάο, λιωμένη
- 140 γρ. ζάχαρη άχνη
- 200 γρ. κρόκοι αυγών (από περίπου 10 αυγά)
- 330 γρ. ασπράδια αυγών (από περίπου 11 αυγά)
- 120 γρ. ζάχαρη λευκή, κρυσταλλική
- 80 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 40 γρ. κακάο
Για τη μους κάστανο
- 400 γρ. κρέμα γάλακτος με περίπου 35% λιπαρά
- 240 γρ. γάλα φρέσκο, πλήρες
- 20 γρ. ζελατίνη σε φύλλα
- 400 γρ. πάστα κάστανου
Για την επικάλυψη καραμέλας
- 240 γρ. ζάχαρη λευκή, κρυσταλλική
- 180 γρ. νερό
- 200 γρ. κρέμα γάλακτος με περίπου 35% λιπαρά, ζεστή (όχι καυτή)
- 10 γρ. ζελατίνη σε φύλλα μαρόν γλασέ για γαρνίρισμα
Διαβάστε όλο το άρθρο στο www.glykesistories.gr