Εργαστήριο: «Η ορχήστρα και το τσίρκο μπήκαν στο χορό»

Εργαστήριο: «Η ορχήστρα και το τσίρκο μπήκαν στο χορό»

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Κάποτε στο σύμπαν υπήρχαν μόνο δύο πλανήτες: ο Πλανήτης Μουσική και ο Πλανήτης Τσίρκο. Στον Πλανήτη Μουσική τραγουδούσαν όλη μέρα, κάθε μέρα. Στον Πλανήτη Τσίρκο έκαναν ζογκλερικά και ακροβασίες από το πρωί έως το βράδυ!  Όμως κανείς δεν ήταν ευτυχισμένος. Οι κάτοικοι και στους δύο πλανήτες ήθελαν να μπορούν να παίζουν μουσική και να κάνουν ζογκλερικά ταυτόχρονα. Έτσι προσπάθησαν να ενώσουν τη Μουσική με το Τσίρκο!» Στο εργαστήριο «Η ορχήστρα και το τσίρκο μπήκαν στο χορό», από την ομάδα ΚΟΚΟΙΚΑ, τα παιδιά κατασκευάζουν τη δική τους, πολύχρωμη ζογκλερική μπάλα, παίζουν με στεφάνια, κορύνες και μαθαίνουν να παίζουν μουσική με ηχητικούς σωλήνες. Τέλος, προτείνουν τις δικές τους χορογραφίες, συνδυάζοντας και τις τρεις τέχνες: χορό, μουσική και ζογκλερική!

• 4-12 χρόνων • κάθε Κυριακή στις 10.30 π.μ. • Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»: Πειραιώς 254, Ταύρος, απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο 212-254000, www.hellenic-cosmos.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή