Στις Γλυκές Ιστορίες: Ραβανί σοκολάτα

Στις Γλυκές Ιστορίες: Ραβανί σοκολάτα

25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το αγαπημένο μας ραβανί υποκύπτει στη γοητεία της εθιστικής σοκολάτας. 

Υλικά για 12 μερίδες:
  • 40 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 25 γρ. κακάο
  • 2,5 γρ. σόδα μαγειρικής
  • 5 γρ. μπέικιν πάουντερ
  • 170 γρ. σιμιγδάλι ψιλό
  • 150 γρ. βούτυρο αγελάδος, σε θερμοκρασία δωματίου
  • 150 γρ. ζάχαρη
  • 3 αυγά, χωρισμένα σε κρόκους και ασπράδια
  • ξύσμα από 1/2 πορτοκάλι ακέρωτο
  • 50 γρ. κουβερτούρα 50% – 55%, ψιλοκομμένη ή σε σταγόνες (προαιρετικά)

Για το σιρόπι

  • 180 γρ. νερό
  • 200 γρ. ζάχαρη

Διαβάστε όλο το άρθρο στο www.glykesistories.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή