Καλοκαιρινά αναγνώσματα

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Απ’ ό,τι φαίνεται, το καλοκαίρι άφησε µια και καλή τα µπουρίνια του. Σταµάτησε τα νάζια 
και τους θυµούς και µας έκανε 
τη χάρη να.. καλοκαιρέψει.Και το καλοκαίρι σηµαίνει διακοπές και διακοπές σηµαίνει παιχνίδια, διαβάσµατα χαλαρά και εξωσχολικά, σηµαίνει βόλτες, χωριό, θάλασσες και βουνά. Όσο για τις διακοπές των «Ερευνητών» αυτή την εβδοµάδα; Έχουν παιχνίδια, ταξίδια διαστηµικά, συναντήσεις µε κορίτσια ξεχωριστά και παλαβά… κεραµικά, βόλτες στην πόλη, βουτιές σε βιβλία αγαπηµένα και άλλα πολλά, µεγάλα και µικρά!
Διαβάστε στο φύλλο των «Ερευνητών» που θα κυκλοφορήσει με την «Καθημερινή» το Σάββατο 11 Ιουλίου.

Καλοκαιρινά αναγνώσματα: Για να γελάσετε, να συγκινηθείτε, να εµπνευστείτε, να ξεχαστείτε, να ζήσετε περιπέτειες, να µάθετε. Βιβλία που προτείνει η συνεργάτης µας και συγγραφέας Εύη Τσιτιρίδου.Ακόμη:Αστρονομία: Πόσα ξέρεις για το ∆ιάστηµα; 


Πράσινη σελίδα: Η 12χρονη Αιµιλία, ένας αληθινός φύλακας-άγγελος των αδέσποτων ζώων, µας µιλάει για το έργο της, τη δράση «Aimilia’s project».

Πορτρέτο: Τη λένε Μαλάλα. H συγκλονιστική ιστορία ενός κοριτσιού από το Πακιστάν που µας κάνει να βλέπουµε τον κόσµο µε άλλο µάτι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή