Τι θα διαβάσουμε με το νέο «Κ» της Καθημερινής αυτή την Κυριακή 21/2

Τι θα διαβάσουμε με το νέο «Κ» της Καθημερινής αυτή την Κυριακή 21/2

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν η Χάρις Αλεξίου κερδίζει επάξια το εξώφυλλο του «Κ» με αφορμή την αυτοβιογραφική της, μουσική παράσταση που ανεβαίνει στο θέατρο «Κατερίνα Βασιλάκου», μια σειρά από άλλα σημαντικά θέματα συνθέτουν την βασική ύλη του νέου «Κ» που κυκλοφορεί μαζί με την Καθημερινή της Κυριακής.

Γνωρίζουμε την άγνωστη στο ευρύ κοινό Olga de Grece, κόρη του Michel de Grece και της εικαστικού Μαρίνας Καρέλλα αλλά και τον αδιαμφισβήτητο «βασιλιά» του ελληνικού τηλεμάρκετινγκ, τον κ. Στέλιο Τζιώτζιο.

Μαθαίνουμε για τις διαταραχές που σχετίζονται με την καθημερινότητα της τεχνολογικής μας εποχής, απολαμβάνουμε τις συναρπαστικές εικόνες από το πιο εκκεντρικό σπίτι σε όλη την Αττική ενώ ζούμε από όσο πιο κοντά μπορούμε το ποδοσφαιρικό παραμύθι της φετινής Λέστερ.

Και, τέλος, αφιερώνουμε πολλές σελίδες στους καλύτερους φίλους μας, σε γάτες και σκύλους που μας κλέβουν την καρδιά και ζητούν την πιο ουσιαστική προσοχή μας (φωτ.).

Τι θα διαβάσουμε με το νέο «Κ» της Καθημερινής αυτή την Κυριακή 21/2-1
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή