Τι θα διαβάσουμε με το νέο «Κ» της Καθημερινής αυτή την Κυριακή 28/2

Τι θα διαβάσουμε με το νέο «Κ» της Καθημερινής αυτή την Κυριακή 28/2

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Tea, please!

Οι Ελληνες «ανακαλύπτουμε» το τσάι

Αναγνωρίζοντας τα ευεργετικά συστατικά του και ακολουθώντας έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, ολοένα και περισσότεροι Ελληνες βάζουν το τσάι στην καθημερινότητά τους. H tea culture προβάλλει ισχυρή πλέον απέναντι στη μονοκρατορία του καφέ…

• Στέλιος Ράμφος περί παντός

Παρακολουθήσαμε μία από τις διαλέξεις του «εθνικού μας φιλοσόφου» (αν και ο ίδιος απορρίπτει αυτόν το χαρακτηρισμό) στο Ιδρυμα Θεοχαράκη και μιλήσαμε μαζί του για την Ελλάδα και τους Ελληνες, για τον Θεό και τα δικά του «ναι» και «όχι».

• To οδοιπορικό της Ελπίδας

Από τη Λέσβο και τη Χίο στην Ειδομένη με τους ανθρώπους της ανθρωπιστικής οργάνωσης  «αλληλεγγύη – SolidarityNow». Με συγκλονιστικές φωτογραφίες του Γιώργου Μουτάφη.

• For ever young

Μέχρι πριν από μερικές δεκαετίες, οι άνθρωποι μετά τα 40 ένιωθαν ότι βρίσκονταν στη δύση του βίου τους. Σήμερα, η αύξηση του προσδόκιμου ζωής ανατρέπει τις έννοιες «νέος», «μεσήλικας» και «τρίτη ηλικία» και φυσικά τον τρόπο που σκεφτόμαστε, αισθανόμαστε, ζούμε.

Generation G, η νέα γενιά Ελλήνων μεταναστών στις ΗΠΑ

Επιτυχημένοι επαγγελματίες και επιστήμονες μας μιλούν για τους λόγους που αναγκάστηκαν να φύγουν από την Ελλάδα, τις συνθήκες εργασίας που βρήκαν στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού και γιατί -οι περισσότεροι- επιθυμούν να επιστρέψουν στην πατρίδα…

Τι θα διαβάσουμε με το νέο «Κ» της Καθημερινής αυτή την Κυριακή 28/2-1
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή