Γαστρονόμος

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πρωτότυπη Τσικνοπέμπτη

Γαστρονόμος-1

Μοσχαρίσιος σιδηρόδρομος, πορκέτα, κορτεζίνα, αλλά και σπέσιαλ μπιφτέκια και παϊδάκια για ένα αξέχαστο αποκριάτικο φαγοπότι.


Καθαρά Δευτέρα με φαντασία

Γαστρονόμος-2

Σουπιές με σέσκουλα και πορτοκάλι, πανεύκολο μυδοπίλαφο, γίγαντες σαλάτα, γαρίδες με μάνγκο, τραγανά καλαμαράκια με σκορδαλιά αμπελόφυλλου και άλλες μοναδικές λιχουδιές.


Η συνταγή του μήνα

Γαστρονόμος-3

Ροφός, μύδια, μαραθόριζα, κρόκος Κοζάνης, αστεροειδής γλυκάνισος, θυμάρι… Η πιο νόστιμη και πληθωρική ψαρόσουπα που έχουμε δοκιμάσει, διά χειρός Αστέριου Κουστούδη.


Καιρός για αγκινάρες

Γαστρονόμος-4

Γίνονται οι αγκινάρες γιαλαντζί ή παπουτσάκια; Αν δεν μας πιστεύετε δεν έχετε παρά να τις δοκιμάσετε!


Σαλάτες με μπρόκολο & κουνουπίδι

Γαστρονόμος-5

Σας αρέσουν βραστά ή ψητά; Πού να τα δοκιμάσετε ωμά με ντοματίνια, μπέικον και ζεστή, γλυκόξινη σάλτσα.


Νέα (καρναβαλική) ελληνική κουζίνα!

Γαστρονόμος-6

Ο Σωτήρης Ευαγγέλου μας μαγειρεύει το παραδοσιακό τυρναβίτικο μπουρανί με διάφορα χόρτα, άφθονα μυρωδικά και πρόβειο γιαούρτι.


Γλυκά με εσπεριδοειδή

Γαστρονόμος-7

Η Νίκη Χρυσανθίδου μάς παραχώρησε τη συνταγή της χρυσοχέρας μητέρας της γι’ αυτή την πάστα φλόρα με μανταρινομαρμελάδα. Μαζί, άλλα εξαίσια γλυκά με εσπεριδοειδή.


Έτοιμα σε 30΄

Γαστρονόμος-8

Μικρές-μεγάλες ιδέες που μεταμορφώνουν το καθημερινό μας τραπέζι. Γιουβέτσι με λιαστές ντομάτες και κρητική μυζήθρα – Φιλετίνια με σάλτσα αγκινάρας – Αρακάς με γαρίδες, ντοματίνια και βαρελίσια φέτα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή