ΜΕ ΤΗΝ «Κ»

Γαστρονόμος

Γαστρονόμος

Πρωτότυπη Τσικνοπέμπτη

gastronomos0

Μοσχαρίσιος σιδηρόδρομος, πορκέτα, κορτεζίνα, αλλά και σπέσιαλ μπιφτέκια και παϊδάκια για ένα αξέχαστο αποκριάτικο φαγοπότι.


Καθαρά Δευτέρα με φαντασία

gastronomos1

Σουπιές με σέσκουλα και πορτοκάλι, πανεύκολο μυδοπίλαφο, γίγαντες σαλάτα, γαρίδες με μάνγκο, τραγανά καλαμαράκια με σκορδαλιά αμπελόφυλλου και άλλες μοναδικές λιχουδιές.


Η συνταγή του μήνα

gastronomos2

Ροφός, μύδια, μαραθόριζα, κρόκος Κοζάνης, αστεροειδής γλυκάνισος, θυμάρι… Η πιο νόστιμη και πληθωρική ψαρόσουπα που έχουμε δοκιμάσει, διά χειρός Αστέριου Κουστούδη.


Καιρός για αγκινάρες

gastronomos3

Γίνονται οι αγκινάρες γιαλαντζί ή παπουτσάκια; Αν δεν μας πιστεύετε δεν έχετε παρά να τις δοκιμάσετε!


Σαλάτες με μπρόκολο & κουνουπίδι

gastronomos4

Σας αρέσουν βραστά ή ψητά; Πού να τα δοκιμάσετε ωμά με ντοματίνια, μπέικον και ζεστή, γλυκόξινη σάλτσα.


Νέα (καρναβαλική) ελληνική κουζίνα!

gastronomos5

Ο Σωτήρης Ευαγγέλου μας μαγειρεύει το παραδοσιακό τυρναβίτικο μπουρανί με διάφορα χόρτα, άφθονα μυρωδικά και πρόβειο γιαούρτι.


Γλυκά με εσπεριδοειδή

gastronomos6

Η Νίκη Χρυσανθίδου μάς παραχώρησε τη συνταγή της χρυσοχέρας μητέρας της γι’ αυτή την πάστα φλόρα με μανταρινομαρμελάδα. Μαζί, άλλα εξαίσια γλυκά με εσπεριδοειδή.


Έτοιμα σε 30΄

gastronomos7

Μικρές-μεγάλες ιδέες που μεταμορφώνουν το καθημερινό μας τραπέζι. Γιουβέτσι με λιαστές ντομάτες και κρητική μυζήθρα – Φιλετίνια με σάλτσα αγκινάρας – Αρακάς με γαρίδες, ντοματίνια και βαρελίσια φέτα.