H νηστεία ξεκινά… τώρα!
Ο Γαστρονόμος Φεβρουαρίου κηρύσσει την έναρξη της νηστείας.
• Κούλουμα 2018: ένα τραπέζι με τις πιο πρωτότυπες καθαροδευτεριάτικες νοστιμιές.
• Λαδολαγάνα, η νέα λαγάνα διά χειρός Σωτήρη Ευαγγέλου.
• Πόσες ταραμοσαλάτες ξέρετε να φτιάχνετε; Η Νένα Ισμυρνόγλου καταρρίπτει τα ρεκόρ!
• Πρωινό με ταχίνι: νέες συνταγές για να αρχίσει σωστά η μέρα.
• Ρεπορτάζ: όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για τα αυγά ψαριών.
• Αποκριές στον Τύρναβο: ιδιαίτερες, διονυσιακές γεύσεις από την πατρίδα του τσίπουρου.
• Paul Bocuse: Μια συναρπαστική ξενάγηση στη ζωή και στις συνταγές του σημαντικού Γάλλου σεφ.
• Τα νέα cheesecakes του Στέλιου Παρλιάρου.
Αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή.