Ατζέντα

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εκδηλώσεις που αφορούν τις τέχνες, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό δίνουν αφορμή για ταξίδι.

ΛΟΝΔΙΝΟ

ΣΤΟΧΟΣ ΖΩΗΣ  ΕΩΣ 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020

Ατζέντα-1

Το Foundling Museum παρουσιάζει την έκθεση «Portraying Pregnancy: From Holbein to Social Media» με γυναικεία σώματα την περίοδο της εγκυμοσύνης, μέσα από πορτρέτα των τελευταίων 500 χρόνων. Μέχρι τον 20ό αιώνα, πολλές γυναίκες πέρασαν το μεγαλύτερο μέρος της ενήλικης ζωής τους έγκυοι. Για πρώτη φορά  συγκεντρώθηκαν και παρουσιάζονται εικόνες γυναικών –κυρίως Βρετανίδων– κατά την περίοδο της κύησης από τον 15ο αιώνα μέχρι σήμερα, διερευνώντας πώς οι κοινωνικές συμπεριφορές έχουν επηρεάσει την απεικόνισή τους. foundlingmuseum.org.uk  Π.Λ


ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

ΠΑΖΟΛΙΝΙ ΕΩΣ 31/05/2020

Ατζέντα-2

Αφιερωμένη στον ανατρεπτικό σκηνοθέτη, ποιητή και συγγραφέα Πιερ Πάολο Παζολίνι είναι η διπλή έκθεση του Neuberger Museum of Art με τίτλο «Pier Paolo Pasolini: Subversive Prophet». Το πρώτο μέρος διερευνά την επιρροή του Ιταλού δημιουργού στις χώρες της Αμερικής, ενώ το δεύτερο συστήνει στο κοινό δείγματα του έργου του, από την ποίησή του μέχρι τις πιο σημαντικές από τις ταινίες του. neuberger.org  Μ.Κ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή