Οι αναγνώστες ταξιδεύουν: Άρτα

Οι αναγνώστες ταξιδεύουν: Άρτα

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τι είχα ακούσει για την Άρτα; Μόνο για το Γεφύρι της. Μια επίσκεψη όμως σε βυζαντινά μνημεία και εκκλησίες, όπως η Παναγία η Παρηγορήτισσα και η Εκκλησία της Αγίας Θεοδώρας, μαγεύει τον ταξιδιώτη.

Το «Πορτατίφ» είναι ιδανικό για πρωινό καφέ και γλυκό, διάβασμα, χαλάρωση, αλλά και δουλειά στο laptop με ησυχία. Στην ταβέρνα της «Βαγγελιώς», στο κέντρο, ξαναγυρίζω για το χαμόγελο και το χιούμορ των ιδιοκτητών της. Μια βόλτα γύρω από την Παρηγορήτισσα αποκαλύπτει απίθανα νεοκλασικά που μαραζώνουν, ενώ θα μπορούσαν να μετατραπούν σε καλαίσθητα ξενοδοχεία. Κι αυτή είναι μόνο μία από τις ευκαιρίες που υπάρχουν για επένδυση στον κλάδο της φιλοξενίας.

Τις παραδοσιακές πίτες του Παπαδιώτη τις λατρεύω. Ειδικά την πρασόπιτα και το λαχανόψωμο. Το Παραλίμνιο Πάρκο δεν έχει να ζηλέψει τίποτε από τα πάρκα του εξωτερικού. Η Άρτα είναι γεμάτη ιστορία που δεν την έχει εκμεταλλευτεί όπως θα έπρεπε. Ίσως όμως και να μη χρειαστεί, καθώς τα μυστικά της είναι πολύτιμα.

– Ιλιάδα Κοθρά

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή