Οι αναγνώστες ταξιδεύουν: Λονδίνο παραδοσιακά

Οι αναγνώστες ταξιδεύουν: Λονδίνο παραδοσιακά

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αναπολώ τόσο πολύ το χριστουγεννιάτικο Λονδίνο. Δεν είναι μόνο οι εκθαμβωτικοί στολισμοί με τα χιλιάδες φωτάκια στους δρόμους, που σε κάνουν συνέχεια να κοιτάς ψηλά και να δείχνεις σαν μικρό παιδί. Οι παραμυθένιες βιτρίνες που συναγωνίζονται η μία την άλλη, συχνά με μουσική υπόκρουση να ξεχύνεται στα πεζοδρόμια.

Οι υπαίθριες αγορές με τα ζηλευτά χειροποίητα στολίδια και τα παγοδρόμια με τα πανύψηλα στολισμένα δέντρα και φόντο τα πιο αναγνωρίσιμα μνημεία της πόλης.

Δεν είναι μόνο εξαιρετικές συναυλίες από χορωδίες στις εκκλησίες, ούτε η χριστουγεννιάτικη μουσική που ακούγεται παντού και σου φτιάχνει το κέφι. Είναι ότι όλα αυτά μαζί συνθέτουν την εμβληματική αυτή πόλη, που έχει τη μοναδική ικανότητα να επανεφευρίσκει τον εαυτό της παραμένοντας ίδια, βαθιά στον πυρήνα της. Το Λονδίνο έχει την παράδοση στην καρδιά του και ταυτόχρονα το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον.

Παραμένει ένα ανοιχτό βιβλίο, στο οποίο ανυπομονώ να επιστρέψω για ένα ακόμα, σίγουρα συναρπαστικό, κεφάλαιο.
– Αριέττα Πούλιου (www.ariettastraveltips.com)

Στείλτε μας στο [email protected] φωτογραφίες από ταξίδια που κάνατε και σύντομα κείμενα γι’ αυτά που ονειρεύεστε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή