Ιούλιος με προσφορές και δώρα από το go4more

Ιούλιος με προσφορές και δώρα από το go4more

2' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Eίτε ετοιμάζεστε να σαλπάρετε για κάποιο ελληνικό νησί, είτε αναζητάτε καταφύγιο από τον καύσωνα στα δροσερά καταστήματα της πόλης, η Εθνική Τράπεζα σας συνοδεύει και φροντίζει ώστε οι ξένοιαστες μέρες του καλοκαιριού να σας αποζημιώσουν για τον δύσκολο χειμώνα που πέρασε. Χάρη στο πρόγραμμα go4more, αν είστε κάτοχοι πιστωτικών, χρεωστικών ή προπληρωμένων καρτών της Εθνικής μπορείτε να πραγματοποιείτε τις αγορές σας ή να «κλείσετε» τα εισιτήρια και τη διαμονή των διακοπών σας κερδίζοντας επιπλέον πόντους και άλλα προνόμια σε δέκα συνεργαζόμενες επιχειρήσεις για όλο τον Ιούλιο.

Μέχρι το τέλος του μήνα, αγοράζοντας ακτοπλοϊκά εισιτήρια από την Minoan Lines κερδίζετε το 5% της αξίας τους σε go4more πόντους, ενώ για κάθε ενοικίαση καταλύματος στην ιστοσελίδα Ekdromi.gr έχετε κέρδος 15% σε πόντους, καθώς και μία διανυκτέρευση δώρο σε επιλεγμένα ξενοδοχεία. Ακόμα, αν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας χρειαστεί να νοικιάσετε αυτοκίνητο, προτιμήστε το carnmotion.gr για να εξασφαλίσετε το 10% του κόστους ενοικίασης σε πόντους go4more. Και, λίγο πριν ξεκινήσετε, γεμίστε το ντεπόζιτο με καύσιμα από τα πρατήρια ELIN με κέρδος το 5% της αξίας αγοράς σε πόντους.

Ιούλιος με προσφορές και δώρα από το go4more-1

Περιμένοντας να έρθει η πολυαναμενόμενη μέρα της αναχώρησης, εσείς εξακολουθείτε να επωφελείστε από τις προσφορές της Εθνικής ενώ κάνετε τις βόλτες σας και προμηθεύεστε τα απαραίτητα για τις διακοπές: Εξαργυρώνοντας τους διαθέσιμους πόντους σας στα πολυκαταστήματα Attica έως τις 15 Ιουλίου έχετε επιπλέον κέρδος 20% επί του ποσού εξαργύρωσης. Εν συνεχεία, μπορείτε να αγοράσετε τα αγαπημένα σας βιβλία από ένα κατάστημα Public κερδίζοντας το 30% της αξίας τους σε πόντους (έως 31 Ιουλίου) και να παραγγείλετε προϊόντα αντηλιακής προστασίας ή καλλυντικά ενυδάτωσης και αντιγήρανσης από το Central Pharmacy με 10% κέρδος σε go4more πόντους (έως 16/7). Ενδιαμέσως, γιατί να μην απολαύσετε τον καφέ ή το γλυκό σας στο B&E cafe – restaurant του Μουσείου Γουλανδρή, το IT Restaurant ή το Canal Cafe του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος λαμβάνοντας το 10% της κατανάλωσης σας σε πόντους;

Κάνοντας τις καθημερινές αγορές με τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας, συλλέγετε αυτόματα πόντους που μπορείτε να εξαργυρώνετε σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, αλλά και να επωφελείστε από ειδικές προσφορές. Για να δείτε όλες τις τρέχουσες προσφορές, πατήστε εδώ. Ενημερωθείτε για τους πόντους σας εύκολα και γρήγορα στο www.nbg.gr/go4more/, στην ειδική εφαρμογή του go4more app για κινητά τηλέφωνα ή μέσω του Internet Banking της Εθνικής Τράπεζας. Αν έχετε χρεωστική, πιστωτική ή προπληρωμένη κάρτα της Εθνικής και δεν είστε μέλος του go4more, κάντε την εγγραφή σας εδώ και ξεκινήστε να κερδίζετε πόντους με κάθε σας αγορά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή