Διαχρονική όαση γαλήνης στο Ducato di Oia Boutique Hotel
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
διαχρονική-όαση-γαλήνης-στο-ducato-di-oia-boutique-hotel-561483025

Διαχρονική όαση γαλήνης στο Ducato di Oia Boutique Hotel

Στη γραφική Οία, πάνω στη μαγευτική Καλντέρα της Σαντορίνης, μια μαγική εμπειρία φιλοξενίας περιμένει τους επισκέπτες στο Ducato di Oia Boutique Hotel.

Η Αρχαία Θήρα, το Αρχαιολογικό Μουσείο, αλλά και τα γραφικά χωριά, είναι μερικές μόνο από τις εμπειρίες ζωής που θα βιώσει κάποιος στη διάρκεια της διαμονής του στο εμβληματικό αυτό ξενοδοχείο.

Διαχρονική όαση γαλήνης στο Ducato di Oia Boutique Hotel-1

Βραβευμένο ως Travellers’ Choice από το Trip Advisor, προσφέρει ένα πακέτο εσωτερικών και εξωτερικών υπηρεσιών που επιτρέπουν στον επισκέπτη να ζήσει χωρίς περιορισμούς το αυθεντικό lifestyle της Σαντορίνης, συνδυάζοντας κομψότητα, παράδοση και ιδιωτικότητα, σε ένα περιβάλλον πολυτέλειας και αποκλειστικών υπηρεσιών.

Διαχρονική όαση γαλήνης στο Ducato di Oia Boutique Hotel-2

Το Ducato di Oia Boutique Hotel, διαθέτει 16 πολυτελείς σουίτες και δύο δωμάτια σε σπήλαιο με τα ονόματα των νησιών των Κυκλάδων που συγκροτούν επί σχεδόν τέσσερις αιώνες το Δουκάτο του Αρχιπελάγους. Τα πέτρινα καταλύματα ξεχωρίζουν για τους μοντέρνους και κομψούς εσωτερικούς τους χώρους, με εσωτερικές ή εξωτερικές πισίνες, ακολουθώντας την κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική.

Διαχρονική όαση γαλήνης στο Ducato di Oia Boutique Hotel-3

Η μαγευτική θέα από το μπαλκόνι σας στο Αιγαίο και στην Καλντέρα του ηφαιστείου αλλά και η χαλάρωση που θα σας προσφέρει η εσωτερική πισίνα και το υδρομασάζ, θα μετατρέψουν τις στιγμές σας στη Σαντορίνη σε αξέχαστες αναμνήσεις.

Στο πλαίσιο των εξαίρετων υπηρεσιών του, το ξενοδοχείο διοργανώνει δραστηριότητες που περιλαμβάνουν μαθήματα μαγειρικής τοπικών λιχουδιών, καθώς και προτάσεις παραδοσιακών γεύσεων που συστήνει η ομάδα του Ducato di Oia Boutique Hotel. Μέσα από όλη αυτή την φροντίδα φιλοξενίας και δημιουργίας εμπειριών, το ξενοδοχείο έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των επισκεπτών, οι οποίοι επιβεβαιώνουν την πολύ υψηλή ικανοποίησή τους με βαθμολογία 9.2.

Διαχρονική όαση γαλήνης στο Ducato di Oia Boutique Hotel-4

Το Ducato Di Oia βρίσκεται κάτω από την ομπρέλα του Ducato Group, μαζί με το Ducato Wine Hotel & Villas.

Ενημερωθείτε για όλες τις υπηρεσίες του ξενοδοχείου εδώ και κάντε άμεσα την κράτησή σας ηλεκτρονικά εύκολα και γρήγορα.

Διαχρονική όαση γαλήνης στο Ducato di Oia Boutique Hotel-5
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή