Ariá Estate Suites & Spa στην Αρεόπολη της Μάνης

Ariá Estate Suites & Spa στην Αρεόπολη της Μάνης

5 + 1 λόγοι που το κάνουν έναν ιδανικό προορισμό για κοντινές αποδράσεις το φθινόπωρο.

1' 46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τί ψάχνουμε σε μια ταξιδιωτική απόδραση μετά τις καλοκαιρινές διακοπές;

Όσοι έχουν φιλοξενηθεί στο Ariá Estate Suites & Spa έχουν πολλά να πουν για τις εικόνες, τα αρώματα και την ομορφιά της αρχιτεκτονικής και του τοπίου, την εξαιρετική τοποθεσία του ξενοδοχείου, αλλά και πόσο αξέχαστα ένιωσαν κατά τη διάρκεια της διαμονής τους.

Εδώ, λοιπόν, οι λόγοι που κάνουν αυτή την επιλογή ξεχωριστή για έναν φθινοπωρινό προορισμό:

1. Αυτοκίνητο, ίσον αυτονομία

Ξεκινάμε τη στιγμή που θα αποφασίσουμε και φτάνουμε με το αυτοκίνητό μας μετά από μια όμορφη διαδρομή 3,5 ωρών από την Αθήνα, που περνάει έξω από τη Σπάρτη και το Γύθειο. Το ταξίδι ξεκινά από το αυτοκίνητο!

2. Ηλιοβασίλεμα συν θάλασσα, ίσον η απόλυτη θέα

Μπορεί να ακούγεται αυτονόητο, αλλά το να μπορούμε να συνδυάσουμε τη χαλάρωση της ωραιότερης ώρας της ημέρας με τη θέα της δύσης του ηλίου μέσα στη θάλασσα, εξακολουθεί να είναι σπάνια. Και η θέα προς το ηλιοβασίλεμα από τις βεράντες του Ariá Estate Suites & Spa είναι μοναδική!

Ariá Estate Suites & Spa στην Αρεόπολη της Μάνης-1

3. Σαν το σπίτι των ονείρων μας

Με υλικά και χρώματα που ανακατεύονται γλυκά μέσα στο φυσικό τοπίο, και με φροντισμένες πινελιές διακόσμησης στα δωμάτια και τους κοινόχρηστους χώρους, ξεχνάμε ότι βρισκόμαστε σε ένα ξενοδοχείο κι αισθανόμαστε την άνεση και την ηρεμία… «σαν στο σπίτι μας»!

Ariá Estate Suites & Spa στην Αρεόπολη της Μάνης-2

4. Ο ελεύθερος χρόνος

Ένα περπάτημα στα φυτεμένα πλακόστρωτα μονοπάτια δίνουν πολλές αφορμές για να σηκώσουμε το κινητό μας και να απαθανατίσουμε την εικόνα που θα βάλουμε στο desktop μας. Κι αν η βόλτα μάς οδηγήσει στην πόρτα του spa, ας ενδώσουμε σε ένα θεραπευτικό μασάζ, γιατί το αξίζουμε.

Ariá Estate Suites & Spa στην Αρεόπολη της Μάνης-3

5. Η Μεσόγειος στο πιάτο μας

Οι θεματικές βραδιές γαστρονομίας είναι απόλυτο highlight και τον Σεπτέμβριο πρωταγωνιστές είναι τα ψάρια & τα θαλασσινά, αλλά και πολλές ακόμα επιλογές της εποχής από τον λαχανόκηπο του Estate.

Ariá Estate Suites & Spa στην Αρεόπολη της Μάνης-4

6. Οι άνθρωποι του Ariá Estate Suites & Spa

Δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι ίδιοι οι άνθρωποι του ξενοδοχείου που με την ευγένεια και τον επαγγελματισμό τους, δίνουν ενέργεια και πνοή στη διαμονή μας. Επικοινωνώντας μαζί τους, θα οργανώσουμε στην εντέλεια όλες τις λεπτομέρειες για την φθινοπωρινή μας «ανάσα».

Ariá Estate Suites & Spa
aria-estate.com

Αριά, Μάνη, Τ.Κ: 23062
+30 27334 40500
[email protected]

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή