Βερολίνο: Νέο Apple store στο Μίτε

Βερολίνο: Νέο Apple store στο Μίτε

Δίπλα σε μοντέρνα στούντιο ντιζάιν και ατελιέ καλλιτεχνών το νέο κατάστημα της Apple προσθέτει τη δική του πινελιά στην πολυπολιτισμική γειτονιά της γερμανικής πρωτεύουσας με ποπ φλούο χρώματα, πράσινες ιδέες διακόσμησης και νέες τεχνολογίες.

33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χιπ ατελιέ καλλιτεχνών, μοντέρνα στούντιο ντιζάιν και πολυσύχναστα αξιοθέατα της ανατολικής πλευράς του Βερολίνου είναι οι γείτονες του νέου καταστήματος της Apple στην οδό Rosenthaler. Με τη χαρακτηριστική γυάλινη πρόσοψη, την «καθαρή», μινιμαλιστική αισθητική, ένα ταβάνι επτά μέτρων και ενδιαφέρουσες ποπ αρτ πινελιές, είναι δεδομένο πως το δεύτερο κατάστημα της εταιρείας στη γερμανική πρωτεύουσα θα τραβήξει τα βλέμματα. Ο σχεδιασμός, φυσικά, δεν στερείται περιβαλλοντικής υπευθυνότητας, αφού το κατάστημα ηλεκτροδοτείται αποκλειστικά από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, η διακόσμηση ολοκληρώνεται με την παρουσία αληθινών δέντρων και τα προϊόντα εκτίθενται σε φυσικά ξύλινα κουτιά, ενσωματωμένα στους τοίχους. Βρίσκεται αρκετά κοντά και στο εμβληματικό mall Hackesche Höfe, σε περίπτωση που θέλετε να συνεχίσετε τις αγορές σας. apple.com

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή