“L’ Architecture Moderne de A-Z”: Αναδρομή στην ιστορία της αρχιτεκτονικής

“L’ Architecture Moderne de A-Z”: Αναδρομή στην ιστορία της αρχιτεκτονικής

Ξεναγηθείτε σε μερικά από τα πιο επιδραστικά αρχιτεκτονήματα των τελευταίων 200 χρόνων, τα οποία υπογράφουν διάσημοι αρχιτέκτονες, στην ανανεωμένη έκδοση της Taschen με τίτλο "L' Architecture Moderne de A-Z".

32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

To νέο βιβλίο «L’Architecture Moderne de A à Z» αποτελεί ένα εγκυκλοπαιδικό ταξίδι στον κόσμο της αρχιτεκτονικής. Περιλαμβάνει περιγραφές σημαντικών προσωπικοτήτων της μοντέρνας αρχιτεκτονικής από τον 19ο μέχρι και τον 21ο αιώνα, αλλά και μια ξενάγηση στα επιδραστικότερα κινήματα, συμπεριλαμβανομένων των International Style, Bauhaus, De Stijl και πολλών άλλων. Μέσα από τις εικόνες του βιβλίου μπορείτε να απολαύσετε τις χρωματιστές γεωμετρίες του Gio Ponti, τον ελεύθερο φουτουρισμό της Zaha Hadid, τους φωτεινούς εσωτερικούς χώρους του SANAA και το μοναδικό μείγμα της σκωτσέζικης παράδοσης και του κομψού ιαπωνισμού του Charles Rennie Mackintosh. Ίσως ένα μικρό υποκατάστατο των ταξιδιών που δεν μπορέσαμε να κάνουμε τα δύο τελευταία χρόνια. taschen.com 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή