Αυτό το καλοκαίρι ταξιδεύουμε στο Αιγαίο με τη SEAJETS
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
αυτό-το-καλοκαίρι-ταξιδεύουμε-στο-αιγ-561954787

Αυτό το καλοκαίρι ταξιδεύουμε στο Αιγαίο με τη SEAJETS

Οι διακοπές θέλουν χαλαρούς ρυθμούς, ανεμελιά και στιγμές χωρίς βιασύνη. Το μόνο που θέλουμε να πηγαίνει… γρήγορα είναι το πλοίο που θα μας μεταφέρει με ασφάλεια στον προορισμό μας. Γι’ αυτό λοιπόν αυτό το καλοκαίρι ταξιδεύουμε στο Αιγαίο με SEAJETS. Ο ταχύτερος στόλος ταχύπλοων παγκοσμίως εξυπηρετεί συνολικά 50 λιμάνια και περισσότερες από 390 διασυνδέσεις από Πειραιά, Ραφήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Βόλο, Μαντούδι και Λαύριο, φέρνοντας τους αγαπημένους μας τόπους διακοπών πιο κοντά από ποτέ. Πόσα νησιά χωράνε μέσα σε ένα καλοκαίρι; Με τη SEAJETS περισσότερα από όσα θα μπορούσατε να φανταστείτε.

Αυτό το καλοκαίρι ταξιδεύουμε στο Αιγαίο με τη SEAJETS-1
Αυτό το καλοκαίρι ταξιδεύουμε στο Αιγαίο με τη SEAJETS-2

Γιατί με τα ταχύπλοα της SEAJETS, το island hopping γίνεται η πιο αξέχαστη εμπειρία. Συνδυάζοντας την ασύγκριτη ταχύτητα με τη μοναδική άνεση και πολυτέλεια, εκμηδενίζουν τις αποστάσεις και σας ταξιδεύουν στο Αιγαίο σε χρόνους-αστραπή. Άνδρος, Σύρος, Τήνος, Μύκονος, Νάξος, Σίφνος, Μήλος, Φολέγανδρος, Σαντορίνη, Ηράκλειο, Ρέθυμνο. Το μόνο που χρειάζεται είναι να ανοίξετε τον χάρτη και να ονειρευτείτε το επόμενο νησί-προορισμό: μαγευτικές παραλίες, ρομαντικά ηλιοβασιλέματα και γραφικά κυκλαδίτικα σοκάκια, όλα έρχονται πιο κοντά.

Αυτό το καλοκαίρι ταξιδεύουμε στο Αιγαίο με τη SEAJETS-3

«Καμάρι» του στόλου της SEAJETS, το WorldChampion Jet, το ταχύπλοο που έχει κερδίσει ρεκόρ Guinness για την ταχύτητά του και έχει βραβευτεί ως πλοίο της χρονιάς. Με το WorldChampion Jet η Σύρος απέχει από τον Πειραιά μόλις 2.05’, η Μύκονος 2.35’, η Νάξος 3.25’, η Ίος 4.05’ και η Σαντορίνη 4.45’. Μετά την επιβίβασή σας αναζητήστε στο κεντρικό αίθριο του πλοίου ένα αυθεντικό μονοθέσιο της Formula 1, το οποίο έχει τρέξει στον κορυφαίο παγκοσμίως θεσμό του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Μην χάσετε την ευκαιρία να φωτογραφηθείτε και να δείτε από κοντά μία γνήσια Minardi που οδηγούσε ο Jos Verstappen και η οποία συνοδεύει το WorldChampion Jet στα ταξίδια του στο Αιγαίο. Και, βέβαια, να μοιραστείτε την εμπειρία σας στα social media.

Αυτό το καλοκαίρι ταξιδεύουμε στο Αιγαίο με τη SEAJETS-4

Τα πλοία WorldChampion Jet, Champion Jet 2, Sifnos Jet και SuperCat Jet της SEAJETS φέρνουν νέο «αέρα» για τους επιβάτες, προστατεύοντας τους από τα εναέρια σωματίδια του COVID19, καθώς τα παραπάνω πλοία είναι εξοπλισμένα με το πιστοποιημένο σύστημα ιοντισμού αέρα της Aura Air, ήδη χρησιμοποιείται σε κορυφαία νοσοκομεία και οργανισμούς διεθνώς και καθαρίζει τον αέρα σε εσωτερικούς χώρους. Η συνεργασία αποσκοπεί στην αναβάθμιση των προδιαγραφών υγιεινής στα πλοία, μια και η επαναστατική πατέντα της Aura Air μπορεί να φιλτράρει το 99% των σωματιδίων αερόβιων μικροβίων (όπως του COVID19) από την ατμόσφαιρα, μέσα από τέσσερα «στρώματα» φιλτραρίσματος. Η καινοτόμος Ισραϊλινή τεχνολογία της Aura Air εγκαταστάθηκε για πρώτη φορά σε πλοίο της SEAJETS την καλοκαιρινή σεζόν του 2021.Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.auraair.com.gr ή επικοινωνήστε με την εταιρεία στο [email protected].

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις:        

  • seajets.com
  • τηλ. 210-7107710
  • Και στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή