ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
βrown-hotels-aφετηρία-εμπειριών-562052773

Βrown Hotels: Aφετηρία εμπειριών

Τα ξενοδοχεία του ομίλου Brown Hotels επανερμηνεύουν τον χώρο της φιλοξενίας και αφουγκράζονται τις επιθυμίες των επισκεπτών τους.

Κάθε ταξίδι είναι μια εναλλαγή από στιγμές και εμπειρίες που το κάνουν μοναδικό. Μερικές από αυτές μπορείτε να τις ζήσετε στα ξενοδοχεία Brown Hotels. Τα πέντε city hotels του ομίλου στην Αθήνα, Brown Acropol, Dave Red Athens, Lighthouse Athens, Villa Brown Ermou και Kubic House, όπως
και το Dave by the beach Loutraki, μετασχηματίζουν τη διαμονή σε ζεστή φιλοξενία με ενδιαφέροντα βιώματα.

Βrown Hotels: Aφετηρία εμπειριών-1
Brown Acropol

Ανοιχτά στο περιβάλλον της πόλης, προσφέρουν πολλά περισσότερα από urban αισθητική και απολαυστικές υπηρεσίες, καθώς συνδέονται με τις γειτονιές και τους ντόπιους και επιτρέπουν στον επισκέπτη να γνωρίσει την αυθεντική ζωή της γειτονιάς. Ο εξωστρεφής χαρακτήρας τους ευνοεί τις συναντήσεις και τη δημιουργικότητα, χωρίς να χάνουν την ανθρώπινη πλευρά τους. Όποιος ταξιδεύει για δουλειά και θέλει ησυχία για να εργαστεί  ή να χαλαρώσει, θα βρει έναν χώρο ακόμα και εκτός δωματίου.

Τα Brown Hotels είναι μέρος της αλλαγής που συντελείται στην ξενοδοχειακή αγορά σε ολόκληρο τον κόσμο. Εμπνέονται από την τοπική αρχιτεκτονική, αγαπούν τον ρυθμό και τη ζωντάνια της πόλης, την καλή γαστρονομία, δημιουργούν μια ατμόσφαιρα που εναρμονίζεται πλήρως στο αστικό περιβάλλον που τα φιλοξενεί.

Βrown Hotels: Aφετηρία εμπειριών-2
Lighthouse Athens

Κι αν επιθυμήσετε μια σύντομη κοντινή απόδραση τις τελευταίες μέρες του φθινοπώρου, είτε το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου , δεν θα μπορούσατε παρά να επισκεφθείτε τα τρία νέα resorts του ομίλου –Isla Brown Corinthia στους Αγίους Θεοδώρους, Brown Beach Eretria στην Ερέτρια και Brown Beach Chalkida στη Χαλκίδα για να απολαύσετε τη θάλασσα, να αθληθείτε και να αναζωογονηθείτε, να διασκεδάσετε στα παιδικά πάρκα των Isla Brown Corinthia και Brown Beach Eretria με την έμπειρη ομάδα της Blue Stories.

Θα ζήσετε μια αναπάντεχα ευχάριστη περιπέτεια, γιατί τα Brown Hotels νοιάζονται και φροντίζουν για τις επιθυμίες των επισκεπτών τους.

Ανακαλύψτε όλα τα ξενοδοχεία της Brown Hotels στο brownhotels.com και κερδίστε έκπτωση έως 30%.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή